Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

A więc, jak w tytule. Poszukuję filmu, w którym jest scena z jadącym pustą ulicą garbusem lub innym samochodem z tamtych lat i w podobnym klimacie. Być omże to nietypowe poszukiwania, ale jest to dla mjnie dosyć ważne.
Proszę wszystkich życzliwych o pomoc, bo sama nie potrafię sobi nic konkretnego przypomnieć.
Z góry...

więcej

Poszukiwałem filmu o zombi stworzonych, prawdopodobnie przez wojsko i byłem przekonany(chociaż nie wiem czemu)że to jest film pod tytułem Noc Żywych Trupów. Po obejrzeniu filmu okazało się że to nie jest ten którego szukałem. A więc teraz proszę o waszą pomoc. Opisze film którego szukam, jeśli ktoś kojarzy tytuł BŁAGAM...

więcej

Byla to parodia o jakims szpitalu (angielska albo amerykanska). jedyne co pamietam to scene jak koles poszedl na rozmowe do dyrektora i w kazdym ujeciu byl przebrany jakos inaczej (raz za indianina raz za cos innego).

W tym filmie główny bohater paraduje ubrany w rozmaite t-shirty z napisami typu Poland, Polish and Proud.
Akcent na początku wydawał mi się miły aż do sceny kiedy jakiś facet obezwładnia naszego bohatera, rzuca go na ziemię i przydeptuje. Ujęcie pokazuje nie wiem czy to specjalnie czy nie jak gość trzyma stopę na...

kto mi pomorze niewiem jak sie film dodaje albo niemoge znależść gdzie należy wejść

Witam

Szukam filmu prawdopodobnie z sylvestrem stallone, niewiem moze tak moze nie był on więźniem i grali jakiś mecz w którym nie mieli szans a chyba wygrali nie pamiętam kiedys leciał na polsacie

dzieki z góry

Lista ta z czasem będzie się zmieniać, a to z powodu wciąż przychodzących kserokopii Amerykanów ;-/

1. The Ring, The Ring 2, The Ring 3
2. Klątwa, Klątwa 2
3. Opowieść o dwóch siostrach
4. Ptaki
5. The Shutter - Widmo
6. The Eye

Zna ktoś więcej?! Mi tylko te przychodzą do głowy =D

Pozdro!

Dziś wieczorem nasza kochana Pani Torbicka serwuje nam kolejną ucztę składającą się jak zwykle z dwóch dań:
1. mój ulubiony Woody Allen i jego "Holywood Ending"
2. "Evita" (jeszcze nie widziałem)

Jednak powyższe dania nie będą dzisiejszym daniem głównym, co najwyżej przystawkami. Atrakcją wieczoru będzie film...

Witam, poszukuję filmu, który kiedyś oglądałem i bardzo mi się spodobał, ale już nie pamiętam co to było.

Film opowiadał o trzech związkach, w których stosunki partnerskie były diametralnie różne. Pierwszy związek był bardzo liberalny i oboje chcieli być ze sobą, ale nie rozliczali się z tego co robili i z kim, za...

więcej

Mam pytanie odnośnie pisoenki z filmu Szybcy i wściekli tokyo drift gdy Sean i Twinkie biorą samochód twinkiego z garażu ten zielony ponieważ spodobała mi sie ta piosenka a nie wiem jaki ma tytuł na liscie soundtracków jej nie ma prosze o podanie jeżeli ktoś wie jaki ona nosi tytuł z gory dzięki.