A więc, jak w tytule. Poszukuję filmu, w którym jest scena z jadącym pustą ulicą garbusem lub innym samochodem z tamtych lat i w podobnym klimacie. Być omże to nietypowe poszukiwania, ale jest to dla mjnie dosyć ważne.
Proszę wszystkich życzliwych o pomoc, bo sama nie potrafię sobi nic konkretnego przypomnieć.
Z góry...
Poszukiwałem filmu o zombi stworzonych, prawdopodobnie przez wojsko i byłem przekonany(chociaż nie wiem czemu)że to jest film pod tytułem Noc Żywych Trupów. Po obejrzeniu filmu okazało się że to nie jest ten którego szukałem. A więc teraz proszę o waszą pomoc. Opisze film którego szukam, jeśli ktoś kojarzy tytuł BŁAGAM...
więcej
Byla to parodia o jakims szpitalu (angielska albo amerykanska). jedyne co pamietam to scene jak koles poszedl na rozmowe do dyrektora i w kazdym ujeciu byl przebrany jakos inaczej (raz za indianina raz za cos innego).
W tym filmie główny bohater paraduje ubrany w rozmaite t-shirty z napisami typu Poland, Polish and Proud.
Akcent na początku wydawał mi się miły aż do sceny kiedy jakiś facet obezwładnia naszego bohatera, rzuca go na ziemię i przydeptuje. Ujęcie pokazuje nie wiem czy to specjalnie czy nie jak gość trzyma stopę na...
Witam
Szukam filmu prawdopodobnie z sylvestrem stallone, niewiem moze tak moze nie był on więźniem i grali jakiś mecz w którym nie mieli szans a chyba wygrali nie pamiętam kiedys leciał na polsacie
dzieki z góry
Lista ta z czasem będzie się zmieniać, a to z powodu wciąż przychodzących kserokopii Amerykanów ;-/
1. The Ring, The Ring 2, The Ring 3
2. Klątwa, Klątwa 2
3. Opowieść o dwóch siostrach
4. Ptaki
5. The Shutter - Widmo
6. The Eye
Zna ktoś więcej?! Mi tylko te przychodzą do głowy =D
Pozdro!
Dziś wieczorem nasza kochana Pani Torbicka serwuje nam kolejną ucztę składającą się jak zwykle z dwóch dań:
1. mój ulubiony Woody Allen i jego "Holywood Ending"
2. "Evita" (jeszcze nie widziałem)
Jednak powyższe dania nie będą dzisiejszym daniem głównym, co najwyżej przystawkami. Atrakcją wieczoru będzie film...
Witam, poszukuję filmu, który kiedyś oglądałem i bardzo mi się spodobał, ale już nie pamiętam co to było.
Film opowiadał o trzech związkach, w których stosunki partnerskie były diametralnie różne. Pierwszy związek był bardzo liberalny i oboje chcieli być ze sobą, ale nie rozliczali się z tego co robili i z kim, za...