Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

otóż oglądałem ten filM nie dawno i nie dokońca zrozumiałem co tak naprawde straszyło tą rodzinke i kto wkońcu tą klątwe żucił . z góry dziękuje za odpowidz . POZDRAWIAM !!!!!!!!!!!

hmm.. więc.:D jestem zafascynowana serialem "Lost". oglądnęłam wszystkie 16 odcinków 1 części zostało mi kilka do końca i.. no właśnie. słyszałam peeełno zlych recenzji na temat lost'ów dFa. ale że od dosyć cienkich kinomaniaków pytanie kieruje do Was. Czy warto oglądać tą drugą część czy nie..? mam 100% pewności że...

więcej

Ogladałem kiedyś film z Paulem Newmanem w którym zagrał on trenera drużyny hokejowej. Czy zna ktoś może tytuł tego filmu ?

Czy wie ktoś kiedy pojawi się zwiastun do Saw III ?? Podobno od 4 sierpnia jest wyświetlany w kinach w USA, ale w necie nic. Prosze o jakiekolwiek info.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Jak to się nazywało ? Chodziło o to, że dziewczyna wprowadza się do mieszkania, a tu zonk, jakiś duch mieszka. To niedawno reklamowali. Jak się nazywał ?

WITAM. POTRZEBUJĘ UTWORU Z FILMU, KTÓRY LECI W MOMENCIE GDY DRUŻYNA WIĘŹNIÓW SCHODZI SCHODAMI NA MECZ PRZECIWKO KLAWISZOM. MOŻE KTOŚ Z WAS MA TO NA FTP I MÓGŁBY WRZUCIĆ ? BYŁBYM WDZIĘCZNY.
ALBO PODAJCIE PRZYNAJMNIEJ TYTUŁ I WYKONAWCE.
POZDRAWIAM!

12 sierpnia (sobota ) na TVP 1, godz.20.15. W rolach głównych A.Hoppkins , B. Pitt i inni.
Gorąco polecam!

Jak to się nazywało ? Chodziło o to, że dziewczyna wprowadza się do mieszkania, a tu zonk, jakiś duch mieszka. To niedawno reklamowali. Jak się nazywał ?