Witam,
poszukuję nazwy filmu, ale niestety mam bardzo mało danych:
- najważniejsze: bohaterami jest rodzeństwo (brat i siostra) w wieku około 6-10 lat, którzy wspólnie używają jednej pary butów. W pewnym momencie brat gubi buty i rozpoczynają się ich poszukiwania.
- akcja toczy się prawdopodobnie gdzieś na...
Oglądałem kiedyś w tv i mi się bardzo spodobała :)
Opowiada ona o pewnej matce i córce, co są murzynkami. Pewnego dnia córka w szkole dowiaduje się, że została poczęta... sztucznie.
I wkładając to wiele zaangażowania odnajduje swojego "sztucznego" ojca, co jak się potem okazuje jest on biały. A koleś ten jest...
Takze o poszukiwaniu rzeczywistosci i fikcji, tez cos dla maniakow Dicka. Proponuje tu wypisac takie filmy dla ludzi znudzonych schematami. Moje propozycje:
-Takeshis ogladalem go wczoraj i zrobil na mnie ogromne wrazenie
-Spider (Ralph Fiennes)
-Fight Club ale to to kazdy wie
-Stay
-Solaris
-Old boy
-The...
Znacie może jakieś tytuły filmów w których jest scenak po napisach?Ja narazie znam 4:Piraci z Karaibów-skrzynia..., Constantine, K-pax, Zabójcza broń3. Macie jakies propozycje?
Moze mi ktos podać tytuł utworu, ktory mozna uslyszec na samym poczatku flimu ( moment gdy glowny bohater, idzie do szkoly) z gory dzieki za pomoc.
****************************** **************************** Bo to było tak, że to słowo WOLF to pierwsze litery czterech nazwisk. I moje pytanie brzmi: Jakie to były nazwiska? Z góry dzięki za odpowiedź.! :)
Witam wszystkich
Szukam tytułu filmu ,ktory leciał kiedys w TV (nie wiem dokladnie kiedy) ,o podobnej tematyce do Raise your voice.Pamietam tylko tyle ,ze na koncu filmu bohaterka spiewala piosenke "operowo" ,a pozniej przerodzilo sie to w nowoczesny taniec + muzyke pop.
Jezeli jeszcze dobrze pamietam ,to...