Mam do was pytanie o Polski film, prawdopodobnie z przedziału lat 80-tych. Widziałem go już dawno, ale nie od samego początku i nie mogę ustalić jest tytułu. Zaczyna się, iż kierowca ciężarówki wpadając na dużego fiata zabija cała rodzinę, oprócz kierowcy, czyli ojca potem, tajemniczy motocyklista ściga kierowców,...
witam
poszukuje W/W filmów ale niestety nigdzie ich nie moge znaleźć jeżeli ktoś az was byłby w stanie jakoś mi pomóc będę wdzięczny.
szukam piosenki z filmu saury "Nakarmić kruki" kawałek jest dosyć znany śpiewa go panienka prosze o pomoc
Kto waszym zdaniem jest ideałem kobiety i mężczyzny w filmach?
wyraźcie swoje zdanie.
Moim zdaniem:
Kobiety:
1.Monica Bellucci (Podejrzany)
2.Jessica Alba (Honey)
3.Keira Knightley (Domino)
4. Beyonce (Różowa Pantera)
Mężczyżni:
1. Josh Holloway (Lost)
2. Chad Murray (Dom woskowych ciał)
3.Wentworth...
Prosze wszystkich doswiatczonych forumiczów o pomoc. Oglondałem film o Edwardzie ktury miał na rencach cos jakby szczypce. W tytule też bylo slowo Edward. Czy ktoś kojaży ten film , wielkie dzienki !
siemka, poszukuje filmu... jest to starszy horror, glowny watek to w miasteczku pojawia sie tajemniczy krem, znaczy chyba go produkuja gdzies w pobliskiej fabryce. po zjedzeniu kremu ludzie dziwnie sie zachowuja, gina..
szukam tez starszego horroru, w ktorym archeolodzy przywoza z afryki sarkofag z mumia, ona ozywa,...
witam , poszukuje tytulow filmow jak w temacie czyli opowaidajacych o zyciu amerykanskiej mlodziezy na wesolo , wiecie college , imprezy itd jezeli widzieliscie jakies filmy w tym klimacie napiszcie ich tytuly , jezeli ktos bedzie jeszzcze zainteresowany to moge wypisac tytuly tych co znam.
Filmik ogladałam z 10 lat temu na VHS. Jest to na pewno s.f. lub fantasy ( coś w ten deseń)
Akcja zaczyna sie w kopalni. Bohaterem jest młody chłopak, który wraz z innymi ludzmi jest tam więźniem.Pamietam motyw chlebów pozawijanych w jakieś białe chusty, które dostają na strawę. Starca, który zostaje pobity przez...