Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pomińmy oczywiscie : "Powrót do przyszłości" i "Wechikół czasu"...
Prosze o wsze propozycje ...

Mam pytanie: jak można uzupełnić istniejące na stronie informacje, np. dotyczące granej przez aktora postaci? Po dodaniu w 'obsadzie' pełnej informacji, tzn. tytułu filmu, roku produkcji, roli aktora i NAZWY POSTACI otzrymuje puste rubryki. Będę wdzięczna za odpowiedź, dziękuję.

Bo wg mnie to gatunek dla gosposi domowej albo kucharki przerzucajacej Claudie, Panie domu, telenowele brazylijskie i Talk showy i marzacej miedzy jednym garem a telenowela o Hugu Grandzie i Bradzie Picie

czym sie rózni od wersji zwykłej? pomórzcie:))

Nie wiem czy kojarzycie. To jest komedia,taka ze zwariowanych. Gosciu,prawie niedorozwiniety pracuje w jakiejs firmie bo szef firmy mysli ze on sie ozeni z corka szefa. Szef zostaje zamordowany, morderca wchodzi przez sufit z wentylacji. Ten nieudacznik glowny bohater chce mu pomoc chwyta za noz, potem jest caly we...

Wiem,wiem że zachowam się jak materialista ale pierwszy raz w życiu coś wygrałem w konkursie Odpowiedź:WES CRAVEN
Nagrody otrzymują:
senior69@...
grzehosz@...
megania86@...
taką informację dostałem cieszyłem się jak"bobo" ale jeszcze nie otrzymałem tej nagrody ile to trwa?

siema mam dla mnie ważną sprawe.....mam nadzieje ze mi pomożecie chodzi mi o tytul piosenki kiedy sajlas przystawil jamalowi do głowy ten czarny glosnik trwała ona ok 30 s

Elo, szukam filmów z podobnym klimatem do tych filmów: Przekręt, Porachunki (Lock, Stock and Two Smoking Barrels) i Formuła. Najlepiej także angielski, ale nie koniecznie... prośba zaproponujcie mi pare takich filmikow.... pozdro! ;)

skromny opis...
Dwie dziewczyny zaprzyjaźniają się. Jedna jest zbuntowana a druga to grzeczna kochana i w ogóle. Ta zła zaczyna podrywać ojca przyjaciółki w skutek czego matka tej grzecznej popełnia samobójstwo. Wie ktoś może co za film ?d;

Mój tata uwielbia filmy indyjskie, a niedługo ma urodziny i chciałabym kupić mu jakiś film indyjski. Ja takich filmów nie lubię,więc nie wiem jakie są,więc może wy mi pomożecie?

Z góry dzięki za pomoc:-)