Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W scenie, którą opisze grają czarnoskórzy aktorzy.
A więc... do fryzjera przychodzi ładna dziewczyna z dzieckiem, obsługuje ich młody chłopak, który najpierw myśli że to jest jej dziecko, okazuje sie jednak że nie. Próbuje ją poderwać ale ta nie jest łatwa i ten gość(fryzjer) mówi do tego małego jak mu sie udało...

Nie moge sobiez przypomniec jaki tytuł miał taki film z przed wielu lat ... Cała akcja toczyła się najprawdopodobniej w domu pewnej rodziny ... W tymże domu było mnustwo myszy i nikt nie radził sobie z nimi... Reszty nie pamiętam pamiętam tylko żę był tam taki wielki jak człowiek szczór... czy mysz .... niestety nie...

więcej

jeden jest to taki film postaram sie opisac (Zyja potwory pod ziemia i przemieszczaja sie pamietam jak byłem dzieckoiem obejrzałem go i zapamietałem do dzis Byli tam ludzie jacys i jak weszło sie na ziemie potwory wiedziały i zaraz podazały za tym kims kto był na ziemi i takie rowy robiły jak krety czasem takie...

... nie znam ani tytułu, ani aktorów, ani roku produkcji. Oglądałam kawałek tego filmu i pamiętam niewiele. To jest raczej science fiction - istnieje pewna gra, coś w stylu wirtualnej rzeczywistości. Do podłączenia się do tej gry ludzie używali specjalnych konsol, które wyglądały... ja wiem... jak wątroba? hahaha i to...

więcej

Film dość stary, to chyba jest nawet musikal, w Polsce doczekał się nawet dubbingu, opowiada o niani do dzieci, która przywędrowała do rodziny na latającej parasolce. Potem przeżywa z dziećmi wiele przygów, a była też taka kwestia, gdzie mówili jakieś trudne słowo coś jak: "Hiperkali........"

Pomoże mi ktoś?...

Czy ktoś może wie, jak się nazywa piosenka w filmie "Mindhunters", gdy Bobby układa tą kostkę Rubika, Rafe wchodzi ubrany w stylu hawajskim, a J.D. kroi pomidory czy coś? :P Byłabym bardzo wdzięczna ;)

Proszę o tytuły fajnych, nie za starych komedii.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Zwiastun filmu, do którego scenariusz powstał na tym forum i jego autorami byli użytkownicy naszego portalu!

http://www.filmweb.pl/Drzwi,do,mego,%B6wiata,(2006),zwiastuny,Trailers,id=345281 [www.filmweb.pl/Drzwi,do...]

Oglądajcie!

Witam. Konkretnie szukam jakiś filmów o hiszpańsko języcznych gangach, takich gdzie mają samochody na hydraulice:)Znacie może jakieś konkretne tytuły?