W scenie, którą opisze grają czarnoskórzy aktorzy.
A więc... do fryzjera przychodzi ładna dziewczyna z dzieckiem, obsługuje ich młody chłopak, który najpierw myśli że to jest jej dziecko, okazuje sie jednak że nie. Próbuje ją poderwać ale ta nie jest łatwa i ten gość(fryzjer) mówi do tego małego jak mu sie udało...
Nie moge sobiez przypomniec jaki tytuł miał taki film z przed wielu lat ... Cała akcja toczyła się najprawdopodobniej w domu pewnej rodziny ... W tymże domu było mnustwo myszy i nikt nie radził sobie z nimi... Reszty nie pamiętam pamiętam tylko żę był tam taki wielki jak człowiek szczór... czy mysz .... niestety nie...
więcejjeden jest to taki film postaram sie opisac (Zyja potwory pod ziemia i przemieszczaja sie pamietam jak byłem dzieckoiem obejrzałem go i zapamietałem do dzis Byli tam ludzie jacys i jak weszło sie na ziemie potwory wiedziały i zaraz podazały za tym kims kto był na ziemi i takie rowy robiły jak krety czasem takie...
... nie znam ani tytułu, ani aktorów, ani roku produkcji. Oglądałam kawałek tego filmu i pamiętam niewiele. To jest raczej science fiction - istnieje pewna gra, coś w stylu wirtualnej rzeczywistości. Do podłączenia się do tej gry ludzie używali specjalnych konsol, które wyglądały... ja wiem... jak wątroba? hahaha i to...
więcej
Film dość stary, to chyba jest nawet musikal, w Polsce doczekał się nawet dubbingu, opowiada o niani do dzieci, która przywędrowała do rodziny na latającej parasolce. Potem przeżywa z dziećmi wiele przygów, a była też taka kwestia, gdzie mówili jakieś trudne słowo coś jak: "Hiperkali........"
Pomoże mi ktoś?...
Czy ktoś może wie, jak się nazywa piosenka w filmie "Mindhunters", gdy Bobby układa tą kostkę Rubika, Rafe wchodzi ubrany w stylu hawajskim, a J.D. kroi pomidory czy coś? :P Byłabym bardzo wdzięczna ;)
Zwiastun filmu, do którego scenariusz powstał na tym forum i jego autorami byli użytkownicy naszego portalu!
http://www.filmweb.pl/Drzwi,do,mego,%B6wiata,(2006),zwiastuny,Trailers,id=345281 [www.filmweb.pl/Drzwi,do...]
Oglądajcie!