Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

szukamy chętnych do tworzenia scenariuszu
zapraszamy wszystkich chętnych

Interesuje mnie "Czarodziejka z Księżyca" na dvd, ewentualnie na vhs. Chodzi mi o SERIAL, pełnometrażowe filmy to sprawa podrzędna. Czy ktoś coś słyszał? Wszystkie serie, łącznie 200 odcinków. Może być japońska wersja z angielskimi napisami - nie powiem słowa;) Z gówy dzięki.

Pozdrawiam

Z polskiego filmu: "Pytał się ciebie ktoś kiedyś coś ?" - cholera krąży mi to po głowie a ja nie wiem z czego to cytat. Pomóżcie :)

Chciałbym sie zapyttać co myslicie drody filomani o filmie Podziemy krąg. Nie otrzymał żadnej nagrody a ja i tak uwazam ze to jeden z najlepszych jak nie najlepszy film w historii kina :) POzdrawiam

Jaka filmowa scena walki podobala sie wam najbardziej w historii kina??
Mi osobiscie najbatdziej podobala sie scena z Wejscia Smoka jak bruce walczyl monhackiem z straznikami w podziemiach....scena w lustrach tez była niczego sobie:)

A więc, jak w tytule... koleżanka mówi, ze oglądała pewien film i strasznie sie jej spodobał...
Nie pamięta tytułu, ani jego rocznika... wiem tylko, ze jest to film dosyć stary... byćmoze rocznik 60...
A fabuła leci jakoś tak, że kilkoro kumpli wypożycza samochód i zabiera grupke dziewczyn (albo sióstr) na wycieczke,...

więcej

Każdy z nas ma napewno taką scen, która mimo upływu lat wryła sie w pamieć i nie jedno krotnie powraca przeszywajac nas dreszczem... Taki motyw z filmu który za dnia wydaje się być zwyczajny.... jednak nocą... :-) Jakie są wasze propozycje ??

Ostatnio zmarnowalam swoj czas na "wzgorza maja oczy" To najglupszy film jaki ostatnio niestety widzialam Szczerze rezyser za bardzo chyba wczul sie w role mutantow Jezeli ktos chce go obejrzec odradzam

witam
ostatnio na canal+ lecial film Wiosla w dłon (komedia) i spodobal mi sie pierwszy utwor ktory leci podczas napisow koncowcyh, wie ktos moze co to za utwor ? z gory dzieki

p.s.
tewn film bedzie lecial jutro (26.07) chyba o 15 15 jakos tak :]

Witam wszystkich,jestem Nati:)Postanowilam zalozyc nowy temat,poniewaz mam nadzieje ze pomozecie i polecicie mi pare dobrych filmow,ktore warto obejzec.Szukam takich filmów typu"Mean Girls"lub"Freaky friday" może znacie jakies inne o podobnej tematyce..Bardzo chcialabym je obejzec,czekam na odp Pozdrawiam wsztskich...