Chciałabym jakies fajne filmy obejrzeć. Mogą być młodzieżowe, komedie (romantyczne), katastroficzne, horrory. Z góry bardzo dziekuje.
Czy kręcenie kolejnej części przygód Rockyego ma sens ?? Po tyum jak po kultowej 1 części zaczeli robić chłam . Czy ma to być tylko kolejny dobry interes ludzi z Hoolywod , czy naprawde dobry film ??? Jedno nie wyklucza drugiego , ale trudno uwierzyć w to aby ta kolejna częśc przygód Rockyego miała taki klimat jak...
Zgłaszać, tylko bez przepychania się :P Poszukuję tytułu anime, oglądałam spory kawał czasu temu, rzucić okiem na te moje mgliste słowne obrazy, raczcie :) Dobrze nie pamiętam fabuły więc z góry za błędy czy nieprawidłowości w opisie, wybaczcie :]
Wioska, (chyba czarnoskórych :/ ) same kobiety, dzieci i starcy... bo...
Średni film... Powiedziałbym nawet bardzo średni... To samo co Omen z 1976 roku, wiec po co to nakrecac?? wiem .. to remake ale centralnie niczym sie nie rozni, no moze malymi szczegółami co do smierci bohaterów ... nie ma tego napiecia "wspomaganego" przez odpowiednio dobrana muzyke tak jak to bylo w "starym" Omenie...
więcej
...może czy w najbliszym czasie odbedzie sie seans filmowy, składający sie 'głównie' z filmów Tarantin'a?? Gdzieś, najlepiej w woj. Opolskim?? A jeszcze lepiej to w Opolu... ;p
Pozdr
Witam !!! Chciałbym abyście mi zaproponowali tytuły jakichs dobrych komedii (najlepiej młodzieżowych).... Widziałem już ich sporo, ale myśle że pojawi się tu kilka ciekawych propzycji!!!
POZDRAWIAM
Zapraszam miłośników komedii na mojego bloga:P
No właśnie to jest pytanie dla kazdekgo prawdziwego (akcent) kinomaniaka... Czego sazukamy oglądając film... Jakei wartości wg was powinien nieść każdy gatunek... Np jeżeli chodzi o komedie to moim zdaniem każda komedia prócz solidnej dawki humoru powinna zawierać sprytnie ukryte przesłanie które powinien wyciągnąć z...
więcejCzy "Wzgórza mają oczy"? Tak czy siak jaj nie mają napewno! Cienizna na maxa, siekiery, tasaki i masakra nie uratowały filmu a wręcz przeciwnie. Śmiech na sali! Chachacha...