Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

komedia w którym bohaterem jest mały chopak on (chyba na lotnisku) pooznaje dziewczyne z którą idzie nad port(wieczorem) i ten chłopak mówi jej żeby pomyślała sobie życzenie i nie mówiła jaki, po chwili rośnie jej biust i wyskakują sutki.
PRSZĘ o PoMoC !!...

więcej

Czy mogłby ktoś z Was kochani wejśc na strone artysty JC chaseza i oddać glos ?? Bardzo Was o To prosze pozdrawiam wszystkich :)

Poszukuje tytułu filmu, w którym jeden z bohaterów umiera, obrywając łyżwą w głowę. Kto zna tytul??

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam. Poszukuje filmow/seriali, ktore ukazywalyby prace w policji. Sledztwa, akcje, brudna robota itp. Z gory thx za propozycje ;)

Zapraszam na mój blog rozsrtrzygneimy w końcu czy DH czy też LOst

Witam. Wszedzie szukam filmu albo chociaz jego tytulu ktory kilka lat temu byl emitowany w TVP chyba w programie 2. Tresc mnie-wiecej taka:w kierunku Ziemi leci asteroida,wystrzelono glowice nuklearna,ktora trafia i ja rozbija,caly swiat sie cieszy...az tu nagle leca setki podobnych asteroid i Ziemie diabli biora. Nie...

więcej

Poszukuję komedii i komedii romantycznych, z których może się śmiać każdy. Coś w rodzaju np: Notting Hill, Siostry, Zupełnie jak miłość. Czy moglibyście nie podawać komedii typu straszny film i spółka.

witam wszystkich zainteresowanych i dziekuje z gory za glosy!!1
a o to jak przedstwaia sie lista po pierwszym glosowaniu na NAJWIEKSZEGO IMBECYLA NA TYM FORUM!!!

zacznijmy od propozycji do listy: dzisiaj nominacje otrzymuje forumowicz o nicku Director. glosowac mozna na niego pod numerem tel. 070072772(cala...

film opowiada o małym chłopcu i dziewczynce którzy w drodze do szkoły napadli na bank.Na końcu filmu chłopak zostaje zastrzelony....tyle z tego filmu pamiętam i bardzo bym proślił jeżeli ktoś wie o jaki chodzi mi film to żeby napisał jego tytuł