Zapraszam do dyskusji na temat najlepszych w historii kina filmów o tematyce pozarniczo-gasniczej. Ja zaczynam od filmu 'Wielki pożar' :D
Czy waszym zdaniem powiniem powstać film o życiu i twórczości legendy INXS Michaelu Hutchence'owi????
nie trudno osatnio zauwazyc, ze w przemysle filmowym, jak grzyby po deszczu 'rodza' sie filmy o obdarzonych jakas super moca bohaterach [ fakt ze glownie komiksowych ale mniejsza z tym] i szczerze powiedziawszy bardzo mnie to cieszy ale tez sprawia ze zaczelam szukac w glowie jakiegos wartego uwagi polskiego...
Zna ktoś może ciekawe filmy o problemach nastolatkówq(nakrkotyki, alkohol, sex) podobne do "fucking amal" i "trzynastka"?
Każdy ma swojego ulubionego aktora. Ideał, który podziwia. Moim ulubionym aktorem jest Breckin Meyer. Napiszcie jaki jest wasz ulubiony aktor/ka
Czy znacie jakieś dobre, godne polecenia filmy ukazujące tą religię? Może być zarówno dokumentalny, jak i fabularny. Słyszałem na przykład o "Islam - Empire of Faith" z narracją Bena Kingsley'a.
Siem Chce dodać serial który rozpoczął sie 2003-10-26 wpisuje tą date w mijscu rok: a zkończenie jego emisji w miejscu inny rok: ale moja propozycja zostaje odrzucona z powodu złego wpisania owego roku :( Jak mam to wpisać aby było popraweni?? Czytałęm FAQ ale tam nic nie znalazłem HELP
Jakie Horrory twoim zdaniem są godne oglądnięcia?? I myśle tu o prawdziwych Horrorach np. EVL DEAD lub coś takiego!!!
Warto uświadamiać sobie pewne zjawiska socjologiczne, zwłaszcza jeżeli samemu bierze się w nich udział. Na forum FilmWebu istnieje liczna grupa maniaków horrorów.
Chciałbym, aby SPRÓBOWALI OKREŚLIĆ, DLACZEGO TAK JE LUBIĄ.
Do dyskusji zapraszam też wszystkich, którzy tego gatunku nie lubią. Ich próby wyjaśnienia tego...