film sie zaczyna chyba od tego jak pewien koles siedzi w pierdlu i jest skazany , jednak nie robi sobie nic z tego i spiewa pewna charakterystyczna piosenke ,nagle staje sie tak ze to nie on sie tak achowywal ino jakis duch(demon) ktory przechodi poprzez dotkniecie i wtedy kazda z tyc osub zaczyna spiewac ta piosenke....
więcej
Cos dla milosnikow wloskich westernow. Jesli je lubisz koniecznie powinienes obejrzec "Big Gundown" i "Run, Man Run". Sa rownie dobre, jak te rezyserowane przez Sergio Leone.
Sprawdz je na eBay badz sprobuj sciagnac przez Bit Torrent or P2P aplikacje.
Jest taki serial - Twilight Zone - Strefa Mroku. I właśnie nie wiem, czy właśnie w nim nie było takiego odcinka, w którym facet podobny do Elvisa P. cofa się do przeszłości i spotyka ówczesnego Presleya, który śpiewał wtedy przydługie i mętne piosenki o miłości. No więc ten sobowtór radzi Elvisowi, żeby zagrał "That's...
więcejOpis Filmu;Tak naprawdę najdziwniejszymi istotami na Ziemi jesteśmy my ludzie .Zobaczcie jak z humorem ,ostrym jak żyleta językiem, nasze zachowanie kometują zwierzęta ze swego punktu widzenia.
Witam.
Poszukuje horrorów, które naprawdę by mna wstrząsnęły. Nie chodzi mi o produkcje, w których krew leje się strumieniami, albo "straszne" potwory biegają i masakrują amerykańskie nastolatki. Chodzi mi o horrory, w których przeraża muzyka, światło, jakieś krótkie niewyjaśnione sceny ( np. spadająca ze schodów...
Poszukuje DiVix badz DVD-Rip filmow Nekromacer i August Underground. Jesli masz to nich dostep prosze daj znac,
Uwazam ze 4 czesc slynego filmu"straszny film"jest najgorsza ze wszyskitch.Wypowiedzcie sie na ten temat
gość (amerykanin?) ma posiadłość gdzieś na włoskim (chyba) wybrzeżu
w czasie gdy przebywa w stanach, zarządca urządza w jego letniej posiadłości hotel
klasyk - tylko kto pamięta tytuł
osoby zdolne odświeżyć pamięć - mile widziane
witam mam pytanko czy ktos chcialby powymieniac sie filmami? jesli tak to prosze pisac cougar01@poczta.onet.pl