Jak uważacie czy robienie nowych wersji filmów mających już swoje lata ma sens? Ja widziałam ostatnio Omen (kilka dni po nowej wersji obejrzałam ponownie starą) i stwierdziłam, że... Nie rozumiem po co nakręcono ten film na nowo... Wszystko jest identycznie, ba nawet kwestie wypowiadane przez bohaterów są takie same......
więcejoglądałem flm o kolesiu który urodził się na statku i nigdy z niego nie schodził, no i byl geniuszem muzycznym...za cholere nie moge sobie tytułu przypomnieć pomocy :(
Elo, szukam jakiegos porzadnego, niekoniecznie nowego filmu o nastolatkach. Nie chodzi mi o film typu "To nie jest kolejna komedia dla kretynow", tylko cos typu "Szkola uwodzenia" itp. Jakies propozycj?
Pozdro, Snakeyes
witam tym rzaem poprosze was o tytuly nastepujacych filmow (obydwa szly jakies 3-4 m-ce temu na tv)
1) jakis thriller ktory opowiadal o 2 mlodych chlopcach z zamoznej rodziny ktorzy podjeli prace w rafinerii i jeden z pracownikow rafinerii wszytskich mordowal. co to za tytul
2)jakis horror .byl dobry lekarz i...
Czy ktoś wie jaki tytuł nosi serial, który był emitowany w poprzednie wakacje w TVP2 ok. 7:30?
Opowiadał o przyjaciołach, którzy mieszkali w jednym budynku...itd..
Proszę o odpowiedzi
POZDRAWIAM I ZAPRASZAM NA BLOGA
nie znam tytułu filmu pomóżcie!!! Film opowiada o grupie osób które lecą samolotem i wlatują w inną przestrzeń. przeżyli tylko Ci co spali. wylądowali na jakimś lotnisku gdzie jedzenie nie ma smaku, paliwo to woda itd. dziękuję wszystkim za pomoc
Mam kolejne pytanie =D
Film opowiada o młodzieży w collegu. Pewna reporterka ma o nich zrobić swój reportaż i za namową szefa przebiera się za... uczennicę. Jest to dla niej bardzo ciężkie, bo w swoich latach była wyśmiewana przez rówieśników. Przez cały film wszystko sobie przypomina co było kiedyś. I właśnie to...