Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jak uważacie czy robienie nowych wersji filmów mających już swoje lata ma sens? Ja widziałam ostatnio Omen (kilka dni po nowej wersji obejrzałam ponownie starą) i stwierdziłam, że... Nie rozumiem po co nakręcono ten film na nowo... Wszystko jest identycznie, ba nawet kwestie wypowiadane przez bohaterów są takie same......

więcej

oglądałem flm o kolesiu który urodził się na statku i nigdy z niego nie schodził, no i byl geniuszem muzycznym...za cholere nie moge sobie tytułu przypomnieć pomocy :(

Elo, szukam jakiegos porzadnego, niekoniecznie nowego filmu o nastolatkach. Nie chodzi mi o film typu "To nie jest kolejna komedia dla kretynow", tylko cos typu "Szkola uwodzenia" itp. Jakies propozycj?

Pozdro, Snakeyes

Można dodawać multimedia?? Jak tak to jak???

witam tym rzaem poprosze was o tytuly nastepujacych filmow (obydwa szly jakies 3-4 m-ce temu na tv)
1) jakis thriller ktory opowiadal o 2 mlodych chlopcach z zamoznej rodziny ktorzy podjeli prace w rafinerii i jeden z pracownikow rafinerii wszytskich mordowal. co to za tytul
2)jakis horror .byl dobry lekarz i...

Czy ktoś wie jaki tytuł nosi serial, który był emitowany w poprzednie wakacje w TVP2 ok. 7:30?
Opowiadał o przyjaciołach, którzy mieszkali w jednym budynku...itd..
Proszę o odpowiedzi
POZDRAWIAM I ZAPRASZAM NA BLOGA

nie znam tytułu filmu pomóżcie!!! Film opowiada o grupie osób które lecą samolotem i wlatują w inną przestrzeń. przeżyli tylko Ci co spali. wylądowali na jakimś lotnisku gdzie jedzenie nie ma smaku, paliwo to woda itd. dziękuję wszystkim za pomoc

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Mam kolejne pytanie =D

Film opowiada o młodzieży w collegu. Pewna reporterka ma o nich zrobić swój reportaż i za namową szefa przebiera się za... uczennicę. Jest to dla niej bardzo ciężkie, bo w swoich latach była wyśmiewana przez rówieśników. Przez cały film wszystko sobie przypomina co było kiedyś. I właśnie to...

więcej

Jestem ciekawa za kim byliście oglądając "gorączke". przeprowadzam ta ankiete do pracy dyplomowej z "Gorączki", na poparcie mojej tezy, że to Neil jest protagonistą a Vincent anagonistą. Wasz głos na pewno da mi wiele informacji. z góry dziękuje.