Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. potrzebuje pomocy : otóz chodzi mi o tytuł filmu :) akcja jego rozgrywa się w ameryce, podczas wekendu, podczas jakiejś duzej dyskoteki , ukazane są perypietie ludzi próbujących dostać sie na tą własnie impreze . Film ten jest produkcij USA , jest on dosyc stary , tak "na oko" wydaje sie być z lat 1978-86. a w...

więcej

to był pierwszy horror, jaki obejrzałam, bardzo mi się podobał. z lat 90, o dwoch przyjaciolkach w collegu, z ktorych jedna okazuje się morderczynią i zabija wg obrazków w pewnej ksiazce. msci sie za smierc swojego chlopaka, ktorą spowodowala ta druga... zawiłe.. pomóżcie... plissss

jak tylko pojawila sie Straz Nocna na dvd, zbieram opinie na temat tego filmu. Chcialbym poznac inne opinie i postawic na tym, ze film jest naprawde marny.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

NIE WIEM JAK GO OKRESLIC? OGLADALEM KILKA LAT TEMU NA TVP. NA WSTEPIE POKAZANA JEST NATURA, JAKBY POCZATEK SWIATA, WSZYSTKO RODZI SIE DO ZYCIA. POZNIEJ STOPNIOWO UKAZANA JEST INGERENCJA CZLOWIEKA, DZISIEJSZA CYWILIZACJA I TE OBRAZY ZE SWIATA WSPOLCZESNEGO MOZNA POROWNAC DO OBRAZOW KTORE BYLY POKAZANE WCZESNIEJ W...

Poszukuję filmy w których jest dużo muzyki elektronicznej lub trip hop'u. Najlepiej jak byłyby to filmy całkowicie muzyczne jak np. Interstella 5555, lub głównie z muzyką jak np. Międzynarodowe Centrum Szczęśliwych Ludzi. Chodzi mi raczej o filmy trwające więcej niż 30min.
Proszę o jak najwięcej propozycji.

Nie pamiętam tytulu filmu, w ktorym gosciu jedzie pociagiem i ma jakis zegarek chyba i przenosi sie w tym pociagu w czasie o jakies 100 czy 200 lat wstecz. Codziennie jezdzi tym pociagiem chyba i przenosi sie w czasie jakos tak to bylo :P Podajcie tytul jak cos kojarzycie moze mi pomorzecie :)

ja tam praktycznie mało którego Horroru się boję i nie ruszy mnie to że nagle Jakiś upiór czy coś takiego wyskoczy zza rogu...Dopiero czasami kilka dni po obejrzeniu horroru boję się że takie coś może zdarzyć mi się w prawdziwym życiu (jakieś klątwy i.t.p.) i dlatego bardziej od Horrorów już boję się niektórych...

czy ktos mógłby mi polecic seriale które choc troche przypominają:
family guya, american dad, futurame . simpsons souh park. - oglnie chodzi mi o te kilmaty pozdro :P:P:P

wszedzie szukam jakis filmow o Arabskim zyciu ,Afganistanie, zyciu kobiet, w Pakistanie, Afryce...cos takiego jak ksiazki: Kwiat Pustynii, Sprzedane, Rozdarty Czarczaf... Filmy dokumentalne. Pomozcie,czy ktos z was kojarzy..??