fajne filmy to np.hooligans,wszystkie czesci harry pottera,wszystkie gwiezdnych wojen,wszystkie władcy pierscieni,9 kompania,i moge tak duzo wymieniac
jest dużo filmów w których jest dziewczy na niby brzydka a potem odmienia się nie do poznania i jest z niej laska jak sie patrzy ... ja proszę was o tytułuy filmów odwrotnych tzn. chłopak jest brzydkim kaczątkiem a jakaś dziewczyna go odmienia ... plis bardzo o możlliwie szybką odpowiedź i możeliwie dużo fajnych...
Nie moge przypomniec sobie tytulu, Mniej wiecej bylo tak ze facet uciekal przed kims lub czyms i trafil na pusta stacje benzynowa wiec zaczal tam gospodarowac. I nie wiem skad ale byla tam kobieta z dzieckiem. Koles byl policjantem chyba i szukal jakiegos psychopaty( ktory mial a propos porwac czy uwiesc dziecko), wiec...
więcej
Czemu Matrix zszedł na 12 miejsce ? Jestem ciekaw czy ludzie zanizają go specjalnie, czy dlatego, że nie podobał im się on.
Lecz jak by nie było to jaki film ma najwięcej głosów ;-) - 20061 - Matrix ;] pzdr
Witam
Kilka lat temu ogladalem na tvp1 ok. godziny 22.00-01.00 film, nie pamietam tylko tytulu, opowiadal on o grupie znajomych, ich wolny czas polegal na paleniu ziola, graniu w kosza itp. Pamietam tez ze bardzo podobala im sie pewna sasiadka, zawsze jej proponowali seks itp. Bardzo zalezy mi na tytule. Ogladalem go...