To jest historia chłopaka który znajduje buty Michaela Jordana . rombnal go piorun :P i gdy zalozyl te buty zaczal grac tak jak MJ co to jesty ??
czy ktos moze wie dlaczego zakładka FILMY w KATALOGU mi nie działa..? uniemozliwia to dodawanie czegokolwiek do filweb... Moga to byc jakies "prace" związane z przebudową stronki bądź cos innego?
Obejrzałem dziś Silent Hill. Co prawda przeniesienie motywów z gry na durzy ekran, jak dla mnie wypadło po mistrzowsku ale samo zakończenie filmu zdziwiło mnie troszke i spowodowało, że mam mieszane uczucia co do filmu! Jak myślicie, czy nakręcą kolejną część??? :)
Film ten miał tytuł "Pozaziemscy goście", ale oryginalny jest na 100% inny. Jego bohaterowie (kosmici) są bardzo charakterystyczni: mniej więcej rozmiarów człowieka, łyse głowy, o brązowej skórze, z krągłymi oczkami bez powiek i trąbą (jak u mrówkojada). Resztę ciała pokrywało gęste rude futro.
Akcja filmu zaczęła...
Film opowiada o facecie który zaszywa się w parku i walczy z cala armia. Jest dobrze wyszkolony i posiada mnóstwo broni którą potrafi urzyć w odpowiedni sposób. Kto wkroczy na jego teren ponosi od razu konsekwencje tego czynu. Film jest prawdopodobnie produkcji USA w granicach 1990 roku. Niestety więcej nie pamiętam....
więcej
Witam :) Kiedy byłam jeszcze piękna i młoda obejrzałam w telewizji kilka filmów, które szczególnie zapisały się w mej pamięci i chciałabym je jeszcze kiedyś zobaczyć.
1) To stara rosyjska bajka filmowa. Występują w niej Dziadek Mróz, jakaś dziewczynka (ubrana w tradycyjną tiarę(?)) i chłopak (chyba drwal), który...