film przyzwoity ale jakoś bez wyrazu, po obejrzeniu go nie czułam tego czego czuje po dobrym filmie czegoś miw nim brakło, a może po prostu przed obejrzeniem miałam za duże wymagania?
dla mnie to historyjka o dojrzewających w dużej mierze pustych małolatach , nic specjalnego można obejrzeć , ale porównując to z inną...
Pamietam kiedys w telewizji widzialem ten film. Zaloze sie ze wyprodukowany byl juz spokojnie ponad 15 lat temu. Film byl o mlodym chlopaku ktory uwielbial grac na bebnach. Za dlugi jednak zabrano mu jego perkusje. Na ulicy kupil od menela paleczki. Czarodziejskie. Ilekroc nimi gral ktos zaczynal tanczyc mimowolnie....
więcejjacksona browne'a somebody's baby ???? to bylo chyba w jakims filmie o nastolatkach ale nie moge sobie przypomniec:/
szukam tytulu filmu ktory niedawno lecial na jedynce, film czeski chyba albo slowacki o lotnikach w czasie drugiej wojny swiatowej; tam jescze byl watek milosny
Czy ktos ma jakies informacje na kiedy zaplanowana jest krajowa premiera "Strazy Dziennej", bo film w Rosji mial premiere juz w styczniu zdaje sie, a u nas ani widu ani slychu o tym nie ma?!?
z Gwyneth Paltrow Jakiem Gyle..Anthonym ...? zastanawiam sie czy poogladac ten film?:D chcialabym zapytac czy ten ojciec umiera od razu na poczatku filmu tak gdzies no na poczatku?:D nio i jak jake ma przewrocic gwyneth zycie do gory nogami?:D opowiedzcie o tym filmie? co o nim myslicie?:D zebym mogla stwierdzic czy...
więcej