Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy ktoś zna adres Charlize Theron lub Cate Blanchett ?
Pozdrawiam !

Piszcie na iza.sliwinska@wp.pl

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

stała się ostatatnio dosyć powszechnym kierunkiem w kinematografii światowej ,a szczególnie USA :) ,to może plebiscyt: na najbardziej ambitną i najbardziej kiczowatą.

Jestem w kropce... Kiedyś widziałem niesamowity dramat i chciałbym go obejżeć jeszcze raz. Ale jest problem - pamiętam tylko fabułę. Film miał zabarwienie erotyczne. Opowiada historię francuzkiej pisarki, młodej kobiety, która doświadcza losów będąc w Paryżu zastanym przez wojnę. Paryżanka ma romans z innym pisarzem,...

więcej

Czy w "Nieśmiertelnym" zagrał najlepszą swoją rolę?

Poszukuję tytułów filmów w klimatach "Uśpionych" czy np. "Gorączki sobotniej nocy". Chodzi mi o klimat miejsca akcji (najlepiej Brooklyn czy Nowy Jork). Mam nadzieję, że ktoś zrozumiał coś z tego, co napisałem :)

-Dziewczyna z sąsiedztwa
-Epoka Lodowcowa 1 i 2
-Eurotrip
-Fajna z niego babka
-Gorąca laska
-Głupi i głupszy
-Hitch
-Igraszki losu
-Mecz ostatniej szansy
-To właśnie miłość
-Wielka heca Bowfingera
-Zupełnie jak miłość
-Tylko w duecie
-Książe w N.Y.

Pewnie pominąłem kilka-naście filmów,ale te wydają mi...

więcej

Nie pamiętam tytułu tych filmów jeden oglądałam w całości a drugi chyba końcówkę. Proszę pomoc w podaniu mi tego tych tytułów.
1 Film:
Nie oglądałam go całego wiem, że leciał na TVP2 i wieczorem. Opowiadał o kobiecie, która zaprosiła kilku mężczyzn do siebie do domu. I tak jakoś się złożyło ze wszyscy zostali zabici...

więcej

Hejka.
Lubi ktoś Hilary Duff.
To jedna z najlepszych projektantekt,piosenkarek,akto rek moim zdaniem.
A jak waszym?

Poszukuje tytułów dobrych dramatów bądź melodramatów oraz thrillerów... Napiszcie ciekawe propozycje jeśli coś wam przychodzi do głowy