Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W jakim filmie go jeszcze puszczali? Bo mnie to strasznie teraz gnębi. W jakimś innym filmie jeszcze go słyszałam, ale za Chiny Ludowe nie potrafię sobie przypomnieć w jakim...

HEj film opowiada o siwecie gdzie ludzie mieli ograniczniki(opaski) na glowie ktore wyrownywaly ich poziom intelektualny TYlko nieliczni ich nie musiel miec. Glowny bohater wybral sie na nielegalna partie szachow i tam wygrywal nawet z ta opaska dalej nie pamietam o czym bylo moze ktos wie jaki to tytul chciala bym to...

więcej

Mam pytanie. W ilu kategoriach film "Lassie wróć" został w 1944 roku nominowany do oskara?

Wasz stosunek do kina. Sztuka czy rozrywka??

Co sądzicie o Harry'm Potterze?? Moim zdaniem jest to spoko gość (uwielbiam go :) ) Zaczęło się to od tego, że przeczytałam pierwszą część potem mnie wciągnęło, lubie jego charakterek i przygody :) filmy też są spoko :) a wy jak sądzicie ?? ;) komętujcie :)

Witam! Mam problem z tytułem tego filmu. To znaczy w terminologi prawnej amerykańskiej ten termin oznacza, że nie można być sadzonym dwa razy za to samo przestępstwo. Czy ktoś wie może czy polski tytuł filmu 'podwójne zagrożenie' to jest odpowiednik polski tego terminu prawnego? Czy może autor tłumaczenia przetłumaczył...

więcej

Juz 19 maja wielu obejrzy ten film- z czystej ciekawosci, czy z checi zmiany pogladu na wiare?
Dlaczego produkuje sie takie filmy i dla kogo? Dlaczego- dla pieniedzy, a Dla kogo- dla ludzi malej wiary pozbawionych zasad.

Science fiction? Nic bardziej mylnego. Najwierniejsza jak dotąd adaptacja książki Philipa K. Dick'a, książki o zniewoleniu, państwie policyjnym, zawładnięciu ciałem i duszą obywateli, czyli to czego teraz doświadcza Ameryka. Nie do wiary? Lepiej uwierzcie, inwigilacja, atak na prawa obywatelskie, czyli jednym słowem...

więcej

Chciałbym się dowiedzieć czy są podobne filmy do filmu ''milionerzy''

użytkownik usunięty

Napiszcie jakie filmy (i w jakich scenach) parodiowane są w Scary Movie 1-4, a może ktoś wie co będzie w piątce