Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Chciałbym sie zapoznac z waszymi opiniami na temat filmu Hanibal. Ponieważ według mnie bije on na głowe Milczenie Owiec, które to tak wiele osób wychwala pod niebiosa. Jakie jest wasze zdanie?? Który z tych filmów według was jest ciekawszy??

mam pytanie - czy ktoś może to oglądał? fajne jak na melodramat? i czy wydano to na DVD? ostatecznie moze byc wideo:]

Czy ktoś wie, z jakiego albumu pochodzi utwór Davida Bovie z "literek" na końcu filmu?

czy ktos moglby mi polecic jakis naprawde dobry film, najlepiej jakis nowszy ale niekoniecznie z otatnich paru miesiecy...ostatnio sciagalam kilka nowych filmow i okazywaly sie nie do ogladania, nudne i wcale nie odzwierciadlaly tego co bylo pokazane w zwiastunach:( pilnie potrzebuje kilku naprawde dobrych tytulow.z...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Jestem fanem polskiego kina. W związku z tym mam prośbę. Czy moglibyście przysyłać mi na tytuły filmów, których nie ma na liście. Te które są na liście widziałem i jest ich ponad 220. Potrzebuję tylko tytułów. Z góry dziękuję. TO JEST LISTA http://twoja.strona.filmweb.pl/UserFavoriteFilms?id=526422....

Witam!!! Już drugi raz zamieszczam tego posta bo chyba za pierwszym razemi mi się nie udało :p ale do rzeczy:
Potrzebuję pomocy (to chyba oczywiste :D)...
Dawno temu, jak byłem jeszcze pyci-pyci oglądałem namiętnie pewną bajkę anime na kasecie VHS, pełnometrażową (być może manga, nie pamiętam), której bohater zwał...

więcej

Szukam tego filmu juz od dawna ale nie ma go w wypozyczalni na DVD tylko VHS, nie ma na torrentach i wogole. Jesli ktos ma go na plycie i bylby wstanie go nagrac i wyslac to bylbym bardzo wdzieczny...moze byc DVD, moze byc zwykly DViX...

HEj film opowiada o siwecie gdzie ludzie mieli ograniczniki(opaski) na glowie ktore wyrownywaly ich poziom intelektualny TYlko nieliczni ich nie musiel miec. Glowny bohater wybral sie na nielegalna partie szachow i tam wygrywal nawet z ta opaska dalej nie pamietam o czym bylo moze ktos wie jaki to tytul chciala bym to...

więcej

wiem, ze opowiadal o jakims stworze pożeraczu ludzkich serc. mial takie dluuugie szpony. dwoch policjantow (chyba) polowalo na ow stwora, ktory zaciagal noca sowje ofary bodajze do jakiejs opuszczonej stacji metra.
byla scena pod koniec filmu na ow stacji, jak koles biegl przez wagony strzelajac na oslep w sufit, po...

więcej