Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mam takie pytanko do was :) Pamiętacie może jakieś filmy, których akcja rozgrywa się na morzu, rzece, czy czym w tym rodzaju?

Osobiście oglądałam wszystkie części ''Strasznego filmu i ciekawi mnie co o nim sądzicie. Piszcie!

Historia brzmi następująco: jak byłem małym chłopcem oglądałem film (chyba w kinie nocnym), a teraz napisze to co (CHYBA) z niego pamiętam. Mianowicie: chyba chodziło o to że ktoś szukał jakiegoś lekarstwa, kojarzą mi się jacyś indianie z amazonki (ale mozliwe ze to jakis inny film) i napewno jakis indianin z ameryki...

więcej

Zapraszam do typowania najmniej smacznej sceny filmowej w histori kina

szukam tytulow filmow:) prosze was o podanie tytulow filmow:
1.parodi filmowych znam tylko mafia,4 cz. strasznego filmui to nie jest kolejna komedia dla kretynow;) wiec jezeli znacie jakies inne parodia i dobra to napiszcie
2.filmow milosnych ale nie milosci szczesliwej tylko nie szczsliwej tak wiec milosci...

Ogladałem kiedyś bardzo ciekawy film, chciałbym go obejrzeć jeszcze raz niestety nie pamiętam tytułu :-(. Był on o człowieku który miał niesamowite szczęście. Pamiętam że zarabiał on na życie w różnych "konkursach" typu bieg przez las z opaską na oczach(kto dobiegnie pierwszy nie roztrzaskując sobie twarzy o któreś...

Co takiego ma w sobie Hollywood, że wszyscy lubią oglądać to badziewie?

Dlaczego w słownikach nie ma terminu "kinomaniak". Przecież ono funkcjonuje i obejmuje nie małą grupę ludzi. Powinno być zdefiniowane czy pozostać na płaszczyżnie tych niedefiniowanych pojęć?

Od pewnego czasu poszukuje filmu dość starego bo o ile sie nie myle z 1978 roku pt. " Ręka śmierci". Jest to film produkcji japońskiej. Czy ktos wie gdzie moznaby taki film zdobyć? Z góry wielkie dzieki i pozdrawiam.

czy znacie może tak dobre filmy jak "kolobos".moim zdaniem jest to film naj,naj jesli chodzi o horrory.czy są inne tak strasznie strzaszne,jak ten.na tym to nie mogłam usiedzieć słowo.