HEj film opowiada o siwecie gdzie ludzie mieli ograniczniki(opaski) na glowie ktore wyrownywaly ich poziom intelektualny TYlko nieliczni ich nie musiel miec. Glowny bohater wybral sie na nielegalna partie szachow i tam wygrywal nawet z ta opaska dalej nie pamietam o czym bylo moze ktos wie jaki to tytul chciala bym to...
więcej
Z cyklu: Pytanie o istotę.
Jak myślicie, która forma kinematografii wnosi więcej do naszego życia, do nas samych i dlaczego akurat tak się dzieje?Będzie to kino niszowe,artystyczne pokroju "Tam gdzie rosną poziomki" Ingmara Bergmana,czy "Przełamując fale" Larsa Von Triera...a może raczej kino rozrywkowe lubujące się w...
1. Pierwszy film:
Jakaś rodzinka przyjeżdza do jakiegoś domku w małym miasteczku na odludziu a tam obok chyba w jakiejś sadzawce grasuje krokodyl chyba wielki albo jakis inny mutant. Oczywiście akcja dzieje sie w USA.Pamiętam też jak w początkowych scenach bąbelki tylko puszczał (co miało napięcie budować:) widziałem...
Był kiedyś taki czas kiedy skrytykowałem WŁADCE PIERSCIENI. Rzuciła się na mnie cała grupa zwolenników, którzy chcieli mnie gołymi rękami zabić. Wśród argumentów pojawił się nawet najdurniejszy jaki można sobie wyobrazić- jak ci się nie podobał to nie krytykuj!!!! Zarzucano mi(poniekąd słusznie) że nie podałem...
"Nic śmiesznego" Koterskiego było w kilku miejscach zabawne, "Dzień świra" był denny, ale "Wszyscy jesteśmy Chrystusami" to naprawdę nic śmiesznego! To żałosna pseudo-analiza życia alkoholika. Ciągle "kurwa i kurwa" ja pierdolę tego się nie da oglądać! Po sraniu pod oknem, masturbacji na gazetę, przyszła kolej na...
Da sie zmienic swoje zdjecie ? Próbuje juz kazdy plik graficzny i zaden nie wchodzi tylko user.photo.changed. bez zadnych konkretów :/
Jeśli ktoś z was oglądał Hellraisera to na pewno piwinien wiedzieć że to jest najstraszniejszy film. Po prostu straszniejszego nie widziałem.
Prosze wszystkich kinomaniaków o wypisanie paru tytułów filmów, w ktorych pokazane jest cierpienie.... motyw cierpienia w filmie...
ksz...coś dla odkurzenia pamięci. chodzi mi po głowie film, który oglądałam w dzieciństwie - prawie już nie pamiętam treści, tytułu tym bardziej, ale o ile się nie myle był tam jakiś komputer (?) , joshua, jakaś scena z ptakami .... :))) ktoś jest w stanie pomóc? :)