Jak dobrze, że w końcu jakaś tv zdecydowała się wyemitować film pt. "Donnie Darko". Nie mogłem go zdobyć nigdzie a tu proszę na tvn-ie puścili go wczoraj. Jeśli jeszcze ktoś tego obrazu nie widział to srdecznie polecam. Komu się jeszcze ten film podobał?
Ja dawno nie widziałem tak intrygującego filmu.
pzdr.
Mysle, ze Magda M. to troche przereklamowany swiat prawnika/adwokata....
Sama chcialam zdawac na prawo...
Podoba mi sie, zycie Magdy, jako prawniczki...
Niestey obawiam sie, ze w zyciu, nie bedzie, az tak rozowo...
Telewizja pokazuje to, co kazdy chce zobaczyc...
Moze zastanowie sie nad...
Witam. Jestem tu nowy i nie wszystko wiem. Podpowiedzcie prosze jak moge dodac film do bazy?? Prosze o szybką odpowiedz plz
Witam wszystkich ;)
Mam do was prośbę. Oglądałem kiedyś film, polski. Był o jakimś gościu który zajmował się muzyką disco-polo i udało mu się wkręcić w ten biznes, śpiewał z jakąś znaną babką. Czy ktoś z was wie może jaki jest tytuł tego filmu? Mi się kojarzy że w nazwie ma słowo "Kochaj", ale nie jestem pewien. Moim...
Czy zauważyliście jakąś (wielką) wpadkę, niedopatrzenie w jakimś filmie? Podzielcie się spostrzeżeniami
Witam. Nie ukrywam, że w temacie kinematografii jestem ciemny jak tabaka w rogu... Kieruję do was pytanie: jakie są najważniejsze filmy światowej kinematografii powstałe przed II wojną światową? Za odpowiedzi wielkie dzięki mówię ja :-)
Ciekawa jestem Waszej opinii na temat różnic i podobieństw pomiędzy książką a jej ekranizacją. Co wolicie?Dlaczego?Może jakieś przykłady... :)