Czy koś zna może jakieś filmy choć troche zbliżone klimatem do Pulp Fiction, Przekrętu, Porachunków lub Wściekłych psów???
Ja mam dość nietypowe pytanie...Mianowicie jestem nowa na FilmWeb i nie bardzo wiem jak dodać nowy film do bazy... Jesli ktoś byłby tak dobry, mógłby mi napisać:)
Szukam jakiś fajnych ale najlpeiej nie znanych w Polsce szerszej publiczności teen-slasherów. Jesli ktos wiedziałby o jakims to z góry wielkie dzięki
wczoraj o 23.20 zacząłem oglądać poraz kolejny film 'sidem', esencje 100% thrilleru :]]]]] takich filmów dzisiaj troche brakuje, bo jak dla mnie osobiście to jest jeden z najlepszych thrillerów-kryminałów wszechczasów :]]
no i bezbłędna gra Brada, Morgana i Kevina[!]
Kiedyś (2-4 lat temu) byl na TVP1 film ktorego tytulu nie pamietam. Byl o tym ze jakis dwoch braci bylo i jeden byl prezydentem USA a drugi zjednoczonego panstwa swiata. I ten drugi chcial miec caly swiat. W zwiastunie mowili o apokaliptycznym koncu swiata. I pamietam jedna secene jak taka duza armia czolgow stala...
Jestem fascynatem tego filmu. Ogladałem go w tvp i jest super chociaz ma juz pare latek. Jest naprawde dobry.
wszyscy ktorzy chca popisac o nim lub maja podobne upodobania do mnie piszcie gg: 329 754 6 lub uno1@vp.pl
Dzisiaj emitowane są te dwa filmy. Oczywiście w tym samym czasie.
No i nie mogę się zdecydować. Do 'Od zmierzchu do świtu' ciągnie mnie Tarantino, a o tym drugim wiem ze słyszenia, że jest po prostu dobry.
Zwracam się teraz do tych, co te dwa filmy widzieli - który jest lepszy?
Kiedyś dawno, dawno temu miałam nagranie "Shirley Valentine" - reżyseria Lewis Gilbert (II) scenariusz Willy Russell zdjęcia Alan Hume muzyka Marvin Hamlisch - 1989 - niestety ktoś pożyczył, i tyle widziałam kasetę :-(((
Wczoraj na TV Cienemax (PL) była emisja o 3:20 - niestety długi łykend i nie udało mi się...