Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

z Laurencem Fishbournem w roli głownej i Kenethem Branaghem?...juz tyle czasu szukam tego film wszedzie i nigdzie ani nikt go nie ma.....strasznie mi zalezy ...jak ktos ma plissss dajcie znac.....w was jedyna nadzieja...mkazyaka@wp.pl

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

czyli chodzi o filmy z super dialogami . wg mnie takim filmem jest pulp fiction

czy znacie inne świetne filmy z wykorzystaniem wschodnich sztuk walki ?

chodzi mi o takie filmy jak np uczniowska balanga , powrót do przyszłości 1. 2 . 3 itp .

Pamiętacie serial Nieśmiertelny (z Adrianem Paulem w roli głównej)?
Lata temu był on emitowany w TVP.
Ukazana jest historia nieśmiertelnych- walczących ze sobą przez stulecia wojowników którzy nie mogą umrzeć. Zginąć mogą tylko w walce na miecze z innym nieśmiertelnym,który ucina mu głowę oraz przejmuje całą moc...

więcej

użytkownik usunięty

Pamiętacie tytuł takiego starego anime w którym był robot Mezinga 7 czy jakoś tak? Z góry dzia za pomoc.

W poniedzialek na polsacie o godzinie 20.50 ma być transmitowany film pt. "Piraci z karaibów: klątwa czarnej perły". Miłego oglądania.

Witajcie,
Chciałbym abyście napisali o filmach ,które powszechnie uważane są za arcydzieła, które na was nie zrobiły większęgo wrażenia. Pewnie wielu z was miało taką sytuację jednak rzadko się do tego przyznajemy gdyż boimy się reakcji innych. Boimy się ,że ktos powie ,że po prostu nie zrozumieliśmy filmu ,że nie...

Witam jakie znacie bardzo dobre komedie w których jest dużo BEKI .Jeśli znacie tytuły prosze podawać żeby było coś z nowszych.Czekam na tytuły