Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

poszukuje najlepszych filmow grozy, wszelkie horrory, thrillery i mrozace krew w zylach filmy poszukiwane, prosze zatem o pomoc pozdrawiam :)

Poszukuje filmow jak w temacie. Nic mi nie przychodzi do glowy. Moze macie jakies typy? Moga tez byc filmy z tego rodzaju watkami.

Kochani filmwebowicze !!! Poszukuje dla mojej przyjaciolki filmu "Anna Karenina" jest jej bardzo potrzebny do matury. Format dowolny : VHS, VCD lub DVD.Licze na Wasze zrozumienie i zyczliwosc. Naprawde bardzo nam pomozecie. Proszę o niezwloczny kontakt na gg 9104279.
Z gory dziekuje :***

Chodzi mi tu o takie filmy, gdzie zakończenie totalnie zaskakuje, sprawia, że nic nie było tak, jak myśleliśmy. Reżyser po prostu zwiódł nas całkowicie

Znadzie moze jakies filmy takie jak: "Zwierzak", "Goraca laska" w ktorych bohater sie przemienia w inna postac. Prosze napiszcie pare tytulow, bo uwielbiam takie;)

Witam wszystkich :)

Poszukuje film Metanoia :) czy ktoś posiada\czy mógłby udostępnić?

Z góry za wszystko dziękuje
Pozdrawiam
qiotr

Na świecie jest wiele aktorów bądź aktorek. Ta sytuacja stwarza pytanie, którzy są najlepsi. Moim skromnym zdaniem najlepszym aktorem jest Morgan Freeman. Cenie go nie za jakąś jedną określoną rolę, ale za kształokształt twórczości. Co do aktorki to jeszcze nie mam zdania, może dlatego, że jeszcze nie mam łbe pełnego...

więcej

chciałam dodać do galeri w jednym filmie zdjęcia i nie wiem jak, nie ma wogóle takiej opcji a na strone tego filmu nie ma ani jednej fotki?!?!?prosze o pomoc

linki do smiesznych zdjęc, filmików, piosenek, rysunków, tekstów... co komu się podoba! Pozdrawiam!