Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

to znaczy czytaliście np recenzje nabraliscie checi a film okazal sie kompletnym gniotem. Ja stawiam "NIebezpieczny umysł" byl strasznie nudny, po godzinie meki wylaczylam telewizor

Bo ja naturlnie poniewasz grał tam Pan Owen Wilson
fakt ze w srodku filmu umarł ale umarł jak bohater
I moze zauwazyliscie ze w karzdym filmie tak jak i w tym
Pan Owen Wilson gra malego złodziejaszka faceta który leci na laski troche oszusta
nawet w "Za linią wroga" tez tak grał

Nie rozumiem dlaczego tego filmu nie ma w pierwszej 100. Ten film był naprawdę piękny, a poza tym ma wysoką średnią. Piszcie co o tym sądzicie, bo może ja jestem jakaś zacofana.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

użytkownik usunięty

Jaka jest najlepsza muzyczka z filmu/serialu??? Ja typuje: Airwolf, The A-Team, MacGyver, Knight Rider, Godfather, Jaws, Crime Story. Dawajcie swoje propozycje!!!!!!!!!!!

Często się powtarzają słowa, że film jest zawsze gorszy od książki, ale mimo wszystko takie filmy cieszą sie zazwyczaj bardzo dużą popularnością. Czasami są to gnioty, ale czasmi zdarzają się też filmy, które w późniejszych latach uzysakją miano kultowych.
Ale wracająć do głównego pytania tego tematu:
Czy są jakieś...

więcej

Poszukuje filmu "Hamlet", obojętnie jaka wersja i z którego roku, najważniejsze aby był to film podchodzący pod książke. Jeżeli owy film posiadasz to daj znac na ten temat lub na mojego bloga. pOZDRAWIAm i z góry dzięki

1 pewnien koleś przeniósł się samolotem w czasy 2 wojny światowej (tyle pamiętam)

2 były z 2 albo 3 częsći tego film usa opowiadający o indianinioe który walczy ze zbirami przed wyludnieniem z ziemi w małym miasteczku (brutalny film całkiem)

2 Tytuł tego filmu na polski to był Żywy Cel opowiadało okmandosie...

Chciabym dodać zwiastun Lost 2 Reckoning jak to zrobić?