Czy ktoś może wie, jaki tytuł nosi piosenka z filmu "Sztuka rozstania", ta którą śpiewa filmowa Kelly (Kirsten Dunst) podczas przedstawienia?Znam tylko nazwisko autora piosenki: Marc Shaiman. Proszę, pomóżcie!!!!
Fantystyczne, romantyczne, przygodowe, historyczne, komediowe, horrory? Jakiego typu filmy najchętniej oglądasz? Podaj również film z tego typu, który najbardziej lubisz. Chętnie przeczytam Wasze odpowiedzi.
no dobra, teraz postrama się, żeby mi nie usunęli wpisu :P
długi weekend się zbliża i tutaj pojawia się taka mała prośba =)
podajcie swoje ulubione filmy, jakieś fajne :), pewnie znajdzie się coś, czego jeszcze nie widziałam, a więc mam nadzieję, że zbliżające się dni będą obfitować w ciekawe filmy, szczególnie, że...
czy macie takich bohaterów filmów,którzy są dokładnie tacy jak wy (z wyglądu lub z charakteru)?? tacy, że na nich patrzycie i mówicie sobie w duchu: o rany, przecież to ja...
Poszukuje filmu. Zaczyna sie od tego jak dziewczyna lezy w szpitalu z przedawkowania narkotykow. Dziewczyna ta byla szara, biedna myszka mieszkajaca z matka.Starala sie o stypendum.Pozniej bogate, rozkapryszone dziewczyny wciagnely ja do swiata wiecznej zabawy i narkotykow. Moge jeszcze dodac ze czesto pojawial sie tam...
więcejPoszukuje serialu polskiego "Dom". Jesli Ktos moglby mi podpowiedziec gdzie mozna zakupic ta pozycje (oczywiscie oryginal), bylbym bardzo wdzieczny :). Pozdrawiam
Poszukuje tytułu fimu polskiego, cos w stylu Rejs albo filmow z tamtego okresu, o dwóch kolesiach którzy latają po Polsce samolotami bo chyba wygrali w totka, dzieki za odpowiedz jesli ktos wie:))))
Był on o dwóch bliźniaczkach, ich rodzice sięrozwiedli, gdy były małe. Jedna mieszka z mamą, a druga z tatą i nie wiedzą o swoim istnieniu, do czasu, gdy spotykają się na obozie. Wtedy, chcąc poznać swoich rodziców, ustaliły, że się zamienią. Co to był za film? Dzięki za odp jak ktoś będzie wiedział :) :)