Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mam na kompie następujące filmy: DZIEWCZYNA Z SASIEDZTWA, PUNISHER( z 2004), COLLATERAL, ATAK NA POSTERUNEK( z 2005), NEW GUY, DIRTY DEEDS, KASJERZY CZY KASIARZE. Które z tych filmów polecałbyś mi obejrzeć? Chodzi mi o ten jeden najlepszy, który mógłbym obejrzeć dzisiejszego popołudnia. Zdam sie absolutnie na wasza...

Ja nie przepadam na horrorami... zwłaszcza tymi gdzie jest dużo krwi. Nie wiem jaka jest przyjemność w tym ,że czujemy strach... Czy ktoś może mi wytłómaczyć co jest tak pociągającego w horrorach ??:D Większość moich znajomych je uwielbia, why ??:D

klaniam sie. poniewaz jestem abnegatem jesli chodzi o muzyke klasyczna, mam pytanie: ktorz popelnil te sliczne klasyczne kawalki lecace z glosnikow? z gory dziekuje

takich jak ostanie dni albo okruchy wojny .. jak ktos zna jakies to prosze o wpisanie nazwy filmu

Czy zna ktoś stronkę z piosenkami, które zostały wykorzystane w różnych filmach? Czasem spodoba mi sie jakiś motyw i a potem szukaj igły w stogu siana...

Jest to film z przed kilkunastu lat, może starszy. Nie gra tam żaden znany aktor/aktorka; tylko główny bohater może będzie przez was kojarzony ( heh ale nazwiska jego nie pomnę). Powiedzmy żeg film jest thrillerem sensacyjnym z domieszką horroru. Rzecz dzieje się w usa w latach 30-40 mniej więcej, główny bohater to...

Witam...
Chciałbym zaprosić wszystkich do śledzenia perypetii Mochermana, bohatera nowego niezależnego serialu komediowego tworzonego przez grupe młodych ludzi z Pabianic znanych także jako Pabianicka Agencja Filmowa... zarówno serial jak i inne produkcje grupy możęcie znaleźć na stronie www.paf.kom.pl

dlaczego nie zawsze da sie dodac np do profilu jakiegos aktora zdjec?? jestem tu pierwszy raz, wiec pytam...

między słowami bym mogła oglądać cały czas

Witam, poszukuję informacji o filmie (czy też serialu) o repatriantach z Francji. Emitowany był w latach 80., ale niestety babcia nie może sobie przypomnieć ani tytułu, ani reżysera tego serialu. Z jej opowieści wynika że był to fabularyzowany dokument. Nie był jednak ani razu powtarzany. Zależy mi choć na tytule.