Mam na kompie następujące filmy: DZIEWCZYNA Z SASIEDZTWA, PUNISHER( z 2004), COLLATERAL, ATAK NA POSTERUNEK( z 2005), NEW GUY, DIRTY DEEDS, KASJERZY CZY KASIARZE. Które z tych filmów polecałbyś mi obejrzeć? Chodzi mi o ten jeden najlepszy, który mógłbym obejrzeć dzisiejszego popołudnia. Zdam sie absolutnie na wasza...
Ja nie przepadam na horrorami... zwłaszcza tymi gdzie jest dużo krwi. Nie wiem jaka jest przyjemność w tym ,że czujemy strach... Czy ktoś może mi wytłómaczyć co jest tak pociągającego w horrorach ??:D Większość moich znajomych je uwielbia, why ??:D
klaniam sie. poniewaz jestem abnegatem jesli chodzi o muzyke klasyczna, mam pytanie: ktorz popelnil te sliczne klasyczne kawalki lecace z glosnikow? z gory dziekuje
Czy zna ktoś stronkę z piosenkami, które zostały wykorzystane w różnych filmach? Czasem spodoba mi sie jakiś motyw i a potem szukaj igły w stogu siana...
Jest to film z przed kilkunastu lat, może starszy. Nie gra tam żaden znany aktor/aktorka; tylko główny bohater może będzie przez was kojarzony ( heh ale nazwiska jego nie pomnę). Powiedzmy żeg film jest thrillerem sensacyjnym z domieszką horroru. Rzecz dzieje się w usa w latach 30-40 mniej więcej, główny bohater to...
Witam...
Chciałbym zaprosić wszystkich do śledzenia perypetii Mochermana, bohatera nowego niezależnego serialu komediowego tworzonego przez grupe młodych ludzi z Pabianic znanych także jako Pabianicka Agencja Filmowa... zarówno serial jak i inne produkcje grupy możęcie znaleźć na stronie www.paf.kom.pl
dlaczego nie zawsze da sie dodac np do profilu jakiegos aktora zdjec?? jestem tu pierwszy raz, wiec pytam...
Witam, poszukuję informacji o filmie (czy też serialu) o repatriantach z Francji. Emitowany był w latach 80., ale niestety babcia nie może sobie przypomnieć ani tytułu, ani reżysera tego serialu. Z jej opowieści wynika że był to fabularyzowany dokument. Nie był jednak ani razu powtarzany. Zależy mi choć na tytule.