Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wiem że to forum filmowe.
Kupiliśmy z kolegą trzy kierownice i czekamy aż przyślą, w związku z tym mam pytanie. Polećcie jakieś fajne gierki- ścigałki które na 100% chodzą z kierownicą. Za pomoc dziękuje.

Ten film jest poprostu exstra ;) hihi ... naprawde bardzo mi sie podoba trzyma w napieciu caly czas i co chwile na jaw wychodza nowe rzeczy i wlasnie o to chodzi bo ...wszystko niby jest juz dobrze a tu nagle ciach i juz jest inaczej...ten film naprawde jest ok ;) pokazuje ze zycie nie jest takie latwe jak by sie...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Zdrowych, Pogodnych
Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie
rodziny i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja"
życzy KRZYS

;d zawsze sie balam buuuuuki :D brrrr :P a i włóczykij był jakis podejrzany :D ale go lubilam :D muminki jak by to okreslic z perspektywy czasu wydaja mi sie dosc psychopatyczna bajka ;d mialy taki klimat taki pelny grooooozy i wogle ;d ale je uwielbiam!! BUKA i WLOCZYKIJ SA NAJLEPSI!!!! :D ehhh :) powrot do...

W filmie został uzyty fragment pewnej piosenki w filmie jest to Sixteen Candles. Jak ktoś zna tytuł i wykonawce to prosze podać!!!

Pozdrawiam.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty

Mam ogromną prośbę. Szukam bezskutecznie pewnego filmu, a raczej jego tytułu. wiem tylko tyle ile mogłem wywnioskować z dość chaotycznego opisu kumpla:

Kino azjatyckie. Wygląda to mniej więcej tak, że jakiejś osobie dzwoni telefon. Gdy ta patrzy na wyświetlacz pokazuje się jej własny numer. Gdy odbiera słyszy swój...

więcej

juz w najblizsza sobote 14.4.2006 r o godz.17.30 lider 3 ligii ślaskiej opolska Odra podejmowac bedzie Ruch Radzionków..serdecznie zapraszamy wszystkich kibiców na mecz..bezposrednia transmisje z tego bardzo atrakcyjnie zapowiadajacego sie meczu przeprowadzi Telewizja "TRWAM".. wiec jak ktos nie bedzie moglk dotrzec na...

więcej