Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Siema poszukuję piosenki z American pie II a dokladnie ze sceny kiedy Jim przyklejił się do swojego............. Z góry dziękuje :)

Ktos zna tytul filmu z lat 80-90??pamietam jakies szczatki z dziecinstwa!kierowca ginie chyba w wypadku i powraca z kas w czarnym szybkim aucie i zabija kierowcow stajac w poprzek drogi wczesniej ich wyprzedza jets jakios motyw z gwiazdami.nic wiecej nie pamietam!!!film jest chyba dosc kiczowaty ale ma...

To pytanie często pada,ale pomyslmy logicznie nad odpowiedzią.Regulus Black najczęśtsza odpowiedz zginął przed końcem jego potęgi.A w liście pisze "będziesz znowu śmiertelny"czyli zasadzka,inicjały to nie wszystko.To nie był on tylko ktos kto Harry'emu pomaga ale tesz wie ze zginie.Ot co...

Cóż wpadł mi do głowy dziś dość absurdalny pomysł mianowicie co by było gdyby ktoś wpadł na pomysł nakręcenia sequela albo prequela jakiegoś filmu do którego absolutnie żaden ciąg dalszy nie pasuje a na dodatek jaka byłaby jego treść?? Na początek pomyślałem tak:

-Forrest Gump 2 - np. Hanks ma już 60-70 lat 20 razy...

więcej

mam problem potrzebuje tytulu piosenki z filmu ''Urban Legends Bloody Mary '' z ostatniej scey jak tancza razem... z gory dziekuje...

w ostatnim odcinku "chcę być piękna", podczas przemiany jednej z uczestniczek leciała piosenka a raczej jej fajny gitarowy podkład, jeśli ktos wie o którą piosenke mi chodzi niech napisze. plis. Wiem na pewno że kilka lat temu to był hit na listach, bardzo prosze o pomoc, wiem że opis niekonkretny daje ale może ktoś...

więcej

Kiedyś, dawno temu, widziałem pewną bajkę Stevena Spielberga. Steven był chyba producentem i reżyserem tego filmu, a jedną z głównych ról odtwarzał Kevin Costner (grał kapitana, pilota samolotu). Film pochodzi chyba z połowy lat 80 - 1984, może góra 1985. Szukałem w filmografiach obu Panów i nie znalazłem :(

Film...

więcej

Od dawna czekałam na ten moment - w końcu w Muminkach pojawiła się Buka. To była chwila grozy (jeszcze ta klimatyczna muzyka). Ale Buczka nie taka straszna jak ją malują;)

Jesli znacie tytuł filmu w ktorym pewien mlody mezczyzna jedzie samochodem i zabiera roznych autostopowiczow. Posiada on bile z numerem 8 ktora mowi mu co ma zrobic i musi on tez dostarczyc pewna paczke. Jesli znacie piszcie prosze!!

Mam sporo filmow fainyh i moge je odsprzedac wymienic sie lub jakis kupic gg 4568037