Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

za chiny ludowe nie umiem sobie przypomnieć tytułu..
film z tańcem w roli głównej.
oprócz tańca ;-) w miare przystojny koleś - tancerz, którego właściwej partnerce chyba coś się stało.. bo zastępuje ją mało urodziwa sprzątaczka czy ktoś taki.. ćwiczą to tańczenie.. wszyscy są temu przeciwni.. a oni ostatecznie...

Proszę o jakieś propozycje raczej nowszych filmów. Z góry dziękuje. Pozdrawiam :-)

Wymieniajcie i napiszcie za jakie filmy (soundtracki) ich cenicie

Pamietam że jest to komedia, angielska bodajże. Utkiwła mi jedna scena. Grupa policji, jakis SWAT angielski, robiła 'najazd' na muzeum figur woskowych. Oczywiscie kilku policjantów zginęło :) . Potem zniszczyli bombe tam podłożoną za pomocą młota. Jeden z nich zamiótł szczątki bomby na szufelkę a ta wybuchła. Tyle...

czyli P jak Portman......przepraszam ale musze to napisac....zajebisty film!!! W sumie to nie przepadam za filmami kreconymi na podstawie komiksow i na ten poszłam z nudów ale nie zaluje....naprawde mi sie podobal....nie tam jakies latajace gryzonie ,pajaki ratujace swiat czy inne x-meny ale kawal swietnego kina...

Moimi ulubionymi trylogiami są Gwiezddne Wojny i Jurassic Park, a jak jest u innych? POzdrawiam

Czy wie ktoś jak nazywa się piosenka w zwiastunie RED EYE? Chodzi mi zwiastun2 zamieszczony na FILMweb-ie? Błagam pomóżcie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

W role Matki Teresy z Kalkuty ma sie wcielić paris hilton! reżyserowi chyba odbiło.