kto pamieta tytul filmu z przed roku albo sprzed 2 lat, w ktorym bylo duzo muzyki, ktora wtedy leciala w radio. pamietam tylko jeszcze, ze to byla komedia :) ?
Bardzo bardzo bardzo mi załeży na tym filmie! Slyszałam, że jest tylko w hiszpańskiej wersji-jak ją zdobyć? A może ktoś go ma? Błagam o pomoc!!!
Ostatnio w kinie królują ekstremalnie krwawe horrory spod znaku HOSTEL( PIŁY itd. Czy wolicie takie typowe filmy gore gdzie krew sie leje hektolitrami czy bardziej modne pod koniec lat 90 teen-slashery gdzie morderca rozprawiał sie z grupa nastolatków ale główny nacisk kładzono na rozwój kryminalnej fabuły niż flaki w...
więcejZbieram informacje, ciekawostki, zdjęcia o tym geniuszu filmu (poza oczywiście"Hostel"-em:)).Nie moge także zdobyć jego dwuch dzieł tj. "Od zmierzchu do świtu" ,"It's a pat". Proszę o pomoc i udzielanie się na tym jakże wspaniałym temacie forum:)))
dobre filmy się mnożą, serce rośnie - ale większość z nich jest dobra, bo pokazuje jaki świat jest smutny, brudny i nie fair.
czasem zdarzy się film ciepły i poztywny, o słońcu toskanii albo zwyczajnym szaleństwie - zdarza się wam?
jakie widzieliście filmy pozytywne, dobre bo dobre?
Cześć!!
próbuję sobei przypomnieć tytuł pewnego filmu i nei daję rady, a bardzo mi na tym zależy.
To film z lat 80, albo nawet jeszcze starszy(chyba to grugie) Film opowiada o wakacjach młodego chłopaka, który pojechał na chawaje (Amerykanin) na wakację, wybierał się na studia plastyczne, podczas pobytu uczy się...
Od dłuższego czasu nie miałem takiego problemu.... w tv lecą dwa filmy które mnie interesują: "Zycie za życie.Maksymilina Kolbe" i "Dom dusz". Jak juz pewnie sie domyślacie czas ich emisji częściowo sie pokrywa i mam dylemat który z tych filmów wybrać??? Drodzy filwebowicze pomóżcie mi :)