Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Dobry. Szukam tytułu polskiego filmu, w którym człowiek jeżdżący na motorze enduro/cross marki JAWA mordował polskich kierowców samochodów ciężarowych. Film spodobał mi się, nawet mam pomysł na stworzenie własnego scenariusza, trochę podobnego do tego filmu ;) ale co to kogo ;))) Ostatnio puszczany był on na kanale...

...czy ktoś kojarzy ten film wogóle? Rozgorzała ostra dyskusja na jego temat z moim przyjacielem i chciałabym wiedziec ilu ludzi go widziało i co o nim sądzi.....

Ma ktoś może do sprzedania Oryginalne dupłytowe wydanie "Moulin Rouge"?? A może wiecie czy da rade gdzieś je kupiś w Polsce (znalazłem ten film tylko w jednym sklepie za ok 120zł):/

Jezeli ktoś posiada plakaty z filmow W. Pasikowskiego:
1. Psy
2. Kroll
3. Demony wojny wg Goii
4. Reich
To prosze o kontakt: esiupineska@poczta.onet.pl

Czy mógłby ktoś powiedzieć jakie są filmy dołączone do nowego magazynu TWÓJ FILM. Czy RYSOPIS MORDERCY jest fajnym thrillerem? Czy zgodnie z zapowiedziami dystrybutora rzeczywiście zaskakuje. Z góry dzięki i pozdrawiam

mam takie pytanie =) nigdzie nie mogę znaleźć tytuły pewnej melodii z tej części Star Wars, chodzi mi o ten podkład melodyczny w scenie końcowej, gdy wraca Luke i te Miśki tańczą =), bo jakoś wzięła mnie ta melodia po 1864 obejrzeniu Sagi i cały czas za mną chodzi. z góry dzięki za odpowiedzi
aha, no i jak chcecie coś...

więcej

W połowie lat 70tych ogladałem w tv przeswietny film pt.setka dla kurażu.film skladał sie z trzech krotkich nowelek. zwłaszcza ostatnia nowelka powalała na glebe. ach film byl produkcji radzieckiej. Unas wyswietlali go wlasnie pod takim tytulem. niestety nie moge nic znalezc takiego ... moze ktos mi pomoze ... A moze...

więcej

jaki film widzieliscie najwiecej razy? i chcecie nadal oglądac?