Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ma ktoś może jakieś filmy lub kreskówki dla dzieci do polecenia? W weekendy opiekuje się kuzynką, która ogląda:
1. Krecika
2. Krecika
3. Krecika
Też lubię tą bajkę, ale bez przesady! Chciałabym ją czymś zainteresować. Uprzedzam, że ma 6 lat więc jest na etapie lalek Barbie, kucyków i puszystych szczeniaczków :p...

Podejrzewam, że jesteście dobrze poinformowani:) Znalazłem takie oto ogłosznie:
"Centrum Filmowe HOLLY FILM STUDIO, ogłasza CASTING do filmu fab.(tytuł roboczy "GENOM"), i do serialu TV pt."ELITA". Poszukujemy osób w różnym wieku i o różnym typie urody.
Poszukujemy ok. 180 osób. Kandydaci (cała Polska). Planowane...

więcej

poszukuje piosenki z filmu "Immortal - Kobieta pułapka". ze sceny kiedy Jill jest w muzeum człowieka(?), a następnie idzie po ciekim czymś metalowym pomiedzy budynkami. dodam że tej piosenki nie ma w "Immortal Ad Vitam - Ost - Enki Bilal" prosze o pomoc:)

brakuje mi filmów na których trzeba myśleć, coś z psychologii itp. np.: memento

użytkownik usunięty

Zapodajcie filmy, w którym głównymi bohaterami jest męski duet murzyna z białym. Mnie wpada na razie seria Zabójcza broń, Faceci w czerni, Szklana pułapka 3, Showtime, Dzień próby, no i oczywiście Strażnik Teksasu. Dawajcie następne!!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

No i znowu mam problem. Chodzi o tytuł filmu. Pewna kobieta założyła rodzinę i w pewnym momencie odkrywa, że ma niezwykłe umiejętności. Póżniej zostaje aresztowana i okazuje się,że była tajną agentką FBI, tylko że miała amnezję. Pewien człowiek w więzieniu widzi ją w telewizji przebraną za św. Mikołaja. Pomóżcie.

Co lepsze Szybcy i Wsciekli czy Za szybcy za wsciekli????

czy ktos moze zna tytuły filmow podobych tematyka do szybcy sie wsciekli , torque. z gory dzieki za pomoc

Coś oglądnę na pewno ale nie w telewizji seriale odpadają. Jak narazie jestem w Anglii i karmie się tym co sama ściągnę albo tym, co ktoś mi zaoferuje :-) Założę się ,że nic ciekawego polska telewizja niezaoferowła na dzisiejszy wieczór. Pozdrawiam