kto moze mi polecic jakis dobry film z serii "Czarny, "Murzynski" Film".. jakis Gangsta, komedia cokolwiek... ostrzegam ze wiele z nich widzialem... szukam czegos nowego...
czekam na propozycje!
pozdro!!
Jak i czy plakat do filmów decyduje czasami o tym czy go obejrzycie? i jaki plakat waszym zdaniem jest najlepszy a jaki najgorszy :P :)
Film leciał w latach 90.Był to człowieku, który spdł z konia i zosatł sparaliżowany. Nie mógł sie pogodzić ze swoim kalectwem, ale znalazła sie kobieta która mu w tym pomogła. W finałowej scenie tańcza razem, akcja dzieje sie na ranczo.
Wiem, że podałąm zbyt mało informacji, ale moze ktoś zna filmy o tej tematyce...
Oglądnięcie wczuraj filmu Życie za życie skłoniło mnie do głębszych przemyśleń. Jestem za karą smierci, ale uważam, że każdemu nawet mordercy należy dać drugą szanse. Bezwzględną kare śmierci ustanowiłabym tylko dla seryjnych i bardzo brutalnych morderców. Najlepiej gdyby wprowadzono w polskim prawioe stopnie zabójst I...
więcejposzukuje tej bajki. jak ktos wie jak ja zdobyc (sciagnac,kupic) prosze niech pisze, bo nigdzie nie moge jej znalezc :(
Dopiero nie dawno miałam okazje ogladnąć ten film i jestem nim zachwycona. Może mógłby ktoś podzielić sie wiedza na teamt ciekawostem zwiazanych z produkcja filmu, lub aktorami itd
Na tvp1 w soboty leciały kiedyś seriale, ktorych tytułu nie mogę sobie przupomnieć:
Jeden był o rodzeństwie, których ojcec zaginął w multimedialnym muzeum. Bylo ono podzielone na różne cześci i po dotknięciu ekranu dziewczyna lub jej brat wchodzili do prehistorycznego świata. Dziewczyna nie mogla chodzić i jeździła na...