Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej,wiecie c to będzie jak David James Elliott odejdzie z JAG,normalnie ja już nie będe oglądała chyba tego serialu. On jest najlepszym facetem w filmie a jak go zabraknie to c bedzie.....

Jesli wiecie cos o Nirvanie....
wchodzcie do mnie na bloga....

Poszukuje tytułu animowanej bajki o gigantycznym robocie ktory przypadkiem rozbija sie na naszej placecie i znajduje go mały chłopczyk który sie z nim zaprzyjaźnia a na koncu bajki robot ginie w samobujczej akcji chyba cos z bąbą atomnową ratujac miasto, cy ktos moze to ogladal i wie jaki to mialo tytuł???

Co wy o tym myślicie? Ja dzisiaj na tym byłam w kinie i moim zdaniem jedynka była lepsza. Ta druga część miała za mało śmiesznych momentuw i do tego pszesadzili z efektami. Wielka szkoda! Żałuje że na to poszłam przecież mogłam pójść na jakiś fajny film np: "Zostań" czy "Plan doskonały". Jednym słowem zawiodłam się.

Założyłam ten temat, ponieważ właśnie zastanawiałam się, co warto obejrzeć... :P Więc wypisujcie tutaj filmy, które polecacie każdemu, oglądaliście je czasami po kilka razy, z zapartym tchem, które wzbudziły w was pewne emocje i zapamiętaliście je na zawsze... Myśle, że ten temat przyda się nie tylko mi, ale też innym...

więcej

Czy zna ktoś jakąś fajną stronę, na której znajdę fanarty do zbliżających się, a także starych filmów? Chodzi mi głównie o plakaty :)

użytkownik usunięty

...bądź w literaturze. Jakie znacie filmy czy książki z przeważającym w scenariuszu/treści, lub wyraźnym chwilowo motywem zemsty? Pytam dla zaspokojenia własnej, chorej ciekawości. Z góry dzięki za odpowiedzi :)
ps. jeśli był niedawno taki temat, mea culpa, źle szukałem.

widziałam juz setki różnych horrorów...w tym wszystkie klątwy,the ring,czerwona róża,dom na przeklętym wzgórzu itp. no i tu jest kłopot...jeszcze na żadnym horrorze sie nie bałam!! :( a ja tak bardzo lubie sie bać :P a więc moze ktoś zaproponuje mi jakiś ''naprawde'' dobry horror na którym bende mogła sie stoszke...

Nie chodzi mi tu o rzeźnie typu "Teksańskia masakra..." ale o jakiś taki trochę bardziej psychologiczny, trzymający w napięciu, klimatyczny.

jaka scena w której ciary przechodza po plecach?