Musze wypozyczyc / kupic ksiazke o budowie filmu, słownik terminow filmowych etc, jakies propozycje : )
prośba chyba głównie do dziewczyn: polećcie coś na babski wieczór. chodzi mi tu o jakąś głupawą komedię romantyczną, najlepiej z jakąś blond w roli głównej. taką, gdzie wszystko się dobrze kończy, na czym można by było się pośmiać, itede. rozumiecie o co mi chodzi?
no, czekam na propozycje. z góry dzięki.
Rodzina Soprano to bardzo dobry serial, laczacy w sobie wiele watkow poczawszy od gangsterskiego po przez psychologiczny, a konczac na romantycznym;) wiem dobrze ze jest wielu fanow tego serialu, chodzi mi o Polske... wiem ze wielu z nas czekalo z utesknieniem na czwartkowy wieczor, kiedy to TVN emitowal serial...
witam mam wielką prośbę . Wybrałem następujący temat na maturę ustną z języka Polskiego. "Kreacja herosa(nadczłowieka) w literaturze fantasy i filmach sensacyjnych(analiza porównawcza na wybranych przykładach" i mam problem z wynalezieniem filmu sensacyjnego z herosem nadczłowiekiem. Czy można zaliczyć filmy typu...
Pzdrawiam wszystkich. Od jakiegoś czasu poszukaję filmu tylko niestety nie pamietam autora ani tytułu. Film jest z gatunku S-f jet to produkcja prawdopodobnie czeska węgierska albo itp. Dość stary klimaty typu "Miasto zaginionych dzieci" lub "Delicatessen"dzieje się to na statku kosmicznym. Ale pierwsze sceny zaczynają...
więcejWczoraj obeglądałem serial Tajemnice Smallvile ale nie mogeł obejrzeć do końca . Czy ktoś mógłby mi napisac co się stało pod końcem ... z góry dzieki !!