Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Musze wypozyczyc / kupic ksiazke o budowie filmu, słownik terminow filmowych etc, jakies propozycje : )

prośba chyba głównie do dziewczyn: polećcie coś na babski wieczór. chodzi mi tu o jakąś głupawą komedię romantyczną, najlepiej z jakąś blond w roli głównej. taką, gdzie wszystko się dobrze kończy, na czym można by było się pośmiać, itede. rozumiecie o co mi chodzi?
no, czekam na propozycje. z góry dzięki.

rodzinka przeniosła sie w czasie i był tam taki mały stwór (hehehe) jacyś prześladowcy tam byli???

Rodzina Soprano to bardzo dobry serial, laczacy w sobie wiele watkow poczawszy od gangsterskiego po przez psychologiczny, a konczac na romantycznym;) wiem dobrze ze jest wielu fanow tego serialu, chodzi mi o Polske... wiem ze wielu z nas czekalo z utesknieniem na czwartkowy wieczor, kiedy to TVN emitowal serial...

witam mam wielką prośbę . Wybrałem następujący temat na maturę ustną z języka Polskiego. "Kreacja herosa(nadczłowieka) w literaturze fantasy i filmach sensacyjnych(analiza porównawcza na wybranych przykładach" i mam problem z wynalezieniem filmu sensacyjnego z herosem nadczłowiekiem. Czy można zaliczyć filmy typu...

prosze o odpowiedz, jesli ktos wie jakie utwory U2 były w filmie"Po drugiej stronie chmur"?

Pzdrawiam wszystkich. Od jakiegoś czasu poszukaję filmu tylko niestety nie pamietam autora ani tytułu. Film jest z gatunku S-f jet to produkcja prawdopodobnie czeska węgierska albo itp. Dość stary klimaty typu "Miasto zaginionych dzieci" lub "Delicatessen"dzieje się to na statku kosmicznym. Ale pierwsze sceny zaczynają...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Wczoraj obeglądałem serial Tajemnice Smallvile ale nie mogeł obejrzeć do końca . Czy ktoś mógłby mi napisac co się stało pod końcem ... z góry dzieki !!

Widziałam już wiele reklamówek tego DVD, ale nie wiem czy warto jednak go kupić... Pomóżcie mi i doradźcie