Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Do kogo powinienem się zwrócić w sprawiej nowej oprawy 'naszego' portalu ? Ktos zmienił wystrój mieszkania nie pytając wcześniej o zdanie mieszkańców. A mnie się tapeta wyjątkowo nie podoba.

Jest to film o chłopaku który wchodzi do znalezionego statku kosmicznego i znajduje takzwanego gajwera dzięki któremu staje sie bohaterem, łączy się z gajwerem przez przypadek i kiedy sie wkurzy zmiena sie w gajwera. Potrzebuje tytuł orginalny tego filmu niepamiętam i niemoge go nigdzie znaleśc chyba zaczynał sie na...

więcej

Może ktoś pamięta ile było filmów o Riddicku i jak się nazywały bo ja pamiętam tylko Chronicles Riddick i Pitch black

Piszcie, jakie są filmy, w których akcja zamienia się w psycho jak np. w Domie 1000 trupów

Właśnie!! Jestem raczej nowy i bardzo zainteresowała mnie ta tematyka.
Obejrzałem film "Zejście" i cholernie mi się spodobał.
Interesuje mnie to jakie znacie i jaki epolecacie filmy o podobnej tematyce/klimacie.
Najbardziej interesują mnie horrory i thrillery, w których głównym miejscem akcjii są jaskinie/groty...

Witam, ciekaw jestem czy ktos podziela moją opinie żę Sharon Stone nie jest już ciut za stara na tę rolę. Jeżeli tak to jakie są wasze propyzycje jako alternatywy dla panny Stone. Czekam na sugestie i pozdrawiam.

Mam na maturce temat:

Rodzina kiedyś i dziś. Odwołując się do przykładów z literatury i filmu ukaż obraz rodziny i miłości rodzinnej.

Prosze jak znacie jakiś film coby pasówał podajcie tytuł
Wielkie dzięki!!!:*

mozecie mi powiedziec co to za film? wiec ogladalem go kilka lat temu w telewizji, byl on o mordercy oraz o dziennikarzu ktory podazal jego tropem, wkoncu gdy zorientowal sie ze to wlasnie on jest morderca chcial zadac mu kilka pytan, : jak zabijales poprzednie ofiary ? on na to ze opowie mu to gdy wypije to co jest w...

więcej

Witam, kiedyś bardzo dawno temu polecono mi ponoć niezły film, ale tytuł wyleciał mi z głowy, może ktoś pamieta? Coś około "W dniu swojej śmierci obudziłem się późno" czy jakoś tak?
Dzięki za pomoc!!!!
Pozdrawiam

co o tym myslicie bo mnie osbiscie to denerwuje(i to BARDZO!!!)a na filmweb to dla niektórych to norma(niestety):/