Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

poszukuję tego filmu a za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć tytulu, rok około 2004-2005, mlodzież amerykańska w katolickim liceum. Moze ktos pamieta??

Bardzo podobał mi sie film "Cinderella story" , "Raise your voise" i inne komedie romantyczne z Hilary Duff... albo "Pamiętnik" czy "Szkoła uczuć" chciałabym znaleźć coś podobnego .. podajcie jakies fajne tytuły jak mozecie z góry dizęki :)

Pan Owen Wilson to najlepszy aktor jakiego znam
jeśli go nie znacie to poszukajcie tu w portalu
lubie też Pana Adama Sandlera ale wole Pana Owena
a co do muzyki to kocham Limp Bizkit

Czy wiadomo Wam coś na temat losów dystrybucyjnych filmu "Tajemnica Broback Mountain", bo przeglądając repertuar Kinoplexu w Kielcach, zauważyłem, że nie jest grany. To samo w Ostrowcu...Co jest?

Akcja:
1. Gol!/Goal!
2. Pan życia i śmierci/Lord of War
3. Osaczony/Hostage

Animacja:
1. Madagaskar
2. Gnijąca panna mloda Tima Burtona

Anime:
brak nominowanych

Baśń:
brak nominowanych

Biblijny:
-||-

Biograficzny:
1. Karol - czlowiek, który zostal papieżem/Karol, un uomo diventato papa
2....

więcej

Czy wie ktos może, jaka piosenka leci w reklamie Nuttely z tymi dziećmi?

Widze Tutaj temat zwiazany z maturką.. :) No to ja tez poprosze was Drodzy forumowicze.. o podpowiedz filmow..
mam temat "Motyw śemirci w literaturze, filmie lub sztukach plastycznych.."
Pomozecie? :)

..nie przejżałam całego forum, mam nadzieje że nie było dośc dawno podobnego tematu...

Jaka waszym zdaniem jest najlepsza scena erotyczna z kina... może podział na kino polskie i zagraniczne

Jeśli chodzi o kino polskie mnie podobvała sie scena z pielęgniarką w filnie Wojaczek

Jeśli o zagraniczne... chyba...

Zbliża się premiera najnowszej cześci serii filmów z X-MEN'ami (Świetna seria!!). Wiekszość kinowych adaptacji komiksów to jednach CHAŁA!!. Co myślicie o filmach z tego "worka", co byście w nich zmienili lub jaka produkcje z udziałem komiksowych "HERO" chcielibyście obejrzeć (WEB PRACUJE) .

Jaki film i dlaczego według was jest najgorszą do tej pory stworzoną szmirą która nigdy nie powinna powstać ?????????