Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

zmienic zdjecie aktora na jego stronie??/hmm..??/

wczoraj przegladajc filmy na filmwebie zauwazylam ze w jednym z filmow sa aktorzy jednak nei ma jakie role graja!!wiec je dodalam!a dzis rano mialam juz niezaakceptowane i pisalo ze juz to dawno jest!!i tu blad bo przeciez nie dodawalabym czegos co juz jest!!nie kumam tego!!

Mam zrobić prezentacje na temat: "Dorastanie jako czas przeklęty lub wspaniały. Rozważ problematykę związaną z tym zagadnieniem na przykładach losów wybranych postaci filmowych"

Ktoś ma jakiś pomysł na jakich filmach moge się oprzeć?

Z góry THX

Wypisujcie tu filmy takiego typu o to te ktore ja zanm i ktore ogladalem:
- ali g
- euro trip
- nastepny piatek
- o dwuch takich co poszli w miasto
- how high

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

czesc wszystkim - wygralam ksiazke w konkursie Brokeback Mountain do tej pory nie otrzymalm zadnego maila co robic jak odebrac nagrode?

dzieki

Bo nie wiem czy warto iść czy nie. Pierwsza częśc bardzo mi sie podobała.. ale nigdy nie wiaomo jak to z 2-kami jest :D

napisze to co pamietam z tych filmow, w jednym chodziło o jakies "potworki"(?) ktore skrywaly sie w kaloryferach :P, grupka ludzi przyleciala na lotnisko, nie bylo tam wogole ludzi,panowala totalna cisza,pamietam ze jedna dziewczyna z tej grupki byla niewidoma i jako jedyna slyszala jakies dziwne dzwieki (to to co...

Zapraszam do dyskusji na temat filmów które zrewolucjonizowały wasz sposób postrzegania kina i świata!

czasem, nie koniecznie wybitny film, zostaje na długo w pamięci... opowiedziana historia wstrząsa, zmusza do przemyśleń, refleksji... opowiedziana historia urzeka do tego stopnia że trudno o niej zapomnieć... o jakich filmach możecie powiedzieć "urzekła mnie ta historia..."?