witam
mam do was prośbę - przygotowywuję kolekcję filmów z Tom'em Hanks'em dla mojej dziewczyny, ale ponieważ zbyt welu filmów z nim nie widziałem, więcz zwracam się do was z prośbą o poradzenie, które filmy są najciekawsze, tudizeż najlepsze.
Na początek mam Skarbonkę /The money pit/ i Dużego/BIG/
z góry...
czy mozna jakos zobaczyc filmy ktore zajmuja odpowiednio miejsca 101 np do 200 ? pozdrawiam , dzieki za odpowiedz
czy ktoś może wie, jaka jest scieżka dźwiękowa z filmu Over The Top??
Prosiła bym o liste piosenek. :)
Z góry thx!
Mam genialny pomysł na film animowany (może być w grafice 2D/3D) mam już napisane pierwsze 20 minut scenariusza oraz script dalszej akcji (tylko teraz od waszej pomocy zależy czy go skończę). Konkretnie chodzi mi o to że szukam Firmy dystrybutora bądź producenta który podjął by się tego wyzwania. Próbowałem rozmawiać z...
więcejWitam! ostatnio widzialam "Hair" i pomyslalam sobie , ze z checia obejrzalabym inne filmy o Hippisach. Napiszcie jakie wedlug Was filmy o tej tematyce sa NAJLEPSZE! pozdrawiam :)
Co sądzicie o ekspresionistycznym filmie niemieckim. Czy oglądaliście takie filmy jak Metropolis, Gabinet doktora Caligari, czy Nosferatu-Symfonia grozy?
Przeszukałem wszystkie internetowe sklepy DVD oraz kilkanaście sklepów zza Oceanu w poszukiwaniu Własnie tego tytułu... Lecz albo nigdzye dany towar jest niedostępny, albo w przypadku sklepów nie na terenie Polski wydania nie posiadają polskich napisów... Gdyby ktoś był zorientowany gdzie ten produkt zakupić lub sam go...
więcej1.american pie 1,2,3,4 2.old school 3. how high 4.Jay and Silent Bob Strike Back 5.Harold and Kumar Go to White Castle 6.Van Wilder 7.Road Trip
Witam.
Mam taki problem: Brat ma na mature przygotowac taki temat " Pierwowzory literckie i ich adaptacje filmowe lub telewizyjne". Ma to sie skladac min. z "omowienia opinii krytykow filmowych". I tu moje pytanie gdzie znalesc opinie zawodowych krytykow filmowych ? Temat bedzie krazyl wokol polskich dziel...
Jestem ciekawa co myślicie o nowym filmie twórcy Leona Zawodowca i Piątego Elementu? Ja osobiście jeszcze nie byłam na tym filmie, ale bardzo podobały mi się zwiastuny tego filmu. Ale co tam zwiastuny najbardziej mi się podoba że ten film jest czarno-biały. Moim zdaniem takie filmy najlepiej odają charakter obrazu, i w...
więcej