Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuje tytułu filmu który oglądałem pare lat temu na TVP3. Z tego co pamiętam opowiadał historie odwzajemnionej miłości młodej dziewczyny do chłopaka który był chory na Aids (bądź raka?). Dziewczyna bodajże była prostytutką. Film kończy się śmiercią chłopaka który próbując uchronić ukochaną od niepotrzebnej troski...

więcej

ja ogladalam wiele fajnych filmikow niektore ogladalam po 15 razy hihi tak mi sie podobały...:Pmoze wy polecicie mi jakis fajny filmik ktory dluuugo zapamietam:Pmam nadzieje...czekam na odpowiedzi pa buzka

Pilnie potrzebuje piosenki z filmu pt,"Nobody's Perfect" (1989 r.)
Girls Against Girls (03:29) - Terry Wood
prosze o kontakt na forum albo na maila Arse876@op.pl

Dziękuje

Mam pytanie. Jakie filmy ukazały się do tej pory w kolekcji filmów wszechczasów "Gazety wyborczej"? Bo nie wiem co do tej pory straciłem.

ogladaliscie moze drumline?zajefajny filmik i dzieki niemu mam bloga o nicku cannonie ktory tam wystepowal:) film jest boooooo$ki a nick jeszcze bardziej obejrzyjcie!!!i wejdzcie na mojego bloga www.nick-cannon.blog.onet.pl nick wystepowal takze w wielu fajnych filmach na blogu mozecie sie o nich dowiedziec:Pchcialbym...

więcej

Od dawna probuje bezskutecznie odnalezc moj ukochany film. Bardzo prosze o pomoc! Jest to film zdaje sie amerykanski z lat 80/90, nie znam oryginalnego tytulu, mialam go dawno temu na kasecie i wowczas byl tlumaczony na polski "Gdzie są ci chłopcy?", ale kilka dobrych lat temu zostal pokazany w TVP i wtedy mial inne...

więcej

Witajcie ludziska wszystkiej maści i koloru.

Dzisiejsze pytanie:

Pamiętacie ten film??
Lubicie go??
Z jakim okresem życia się wam kojarzy??

Filmy poniżej 100 głosów:
Tytuł Rok Ocena Ilość głosów
Studnia i wahadło 1961 9,62/10 32
Narodziny Narodu (D.W. Griffith) 1915 9,46/10 24
Skarb Sierra Madre 1948 9,38/10 64
Pan Smith jedzie do Waszyngtonu1939 9,37/10...

Witam:)! Nie pamietam nazwy tego filmu bo widzialem go jak bylem maly, ale wystepowaly w nim pewne takie potwory (jakby kulki z kolcami) i one w czasie filmu rosly i zabijaly ludzi. Prosze, podajcie mi nazwe tego filmu- z gory wielkie dzieki:)!

Witam czy ktoś oglądał lub zna jakiś film o tenisie stołowym.