Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Chcialem zapytac czy znacie moze tytul filmu poniewaz poszukuje dla kolezanki : film ten opowiada o historii kobiety oraz mezczyzny ktorzy kilka lat wczesniej zakochali sie w sobie i po kilku latach spotykaja sie w jakims wielkim miescie chyba NY , zapamietalem rowniez scene w ktorej kobieta zapisuje swoj numer...

Chodzi o film, w którym młoda dziewczyna jest wychowywana przez stado wilków. W tym filmie jest scena jak ta dziewczyna po zabiciu wilczycy, która ją wychowywała, wchodzi do małego miasteczka ze skórą wilczycy na sobie.
Jaki jest tytuł tego filmu, bo zupełnie nie pamiętam!!!!!!!!!!

bardzo chcialabym zdobyc ten film jelsi by sie udalo na dvd lub w wersji divx bo chcialabym zprezentowac go mojej wyjezdzajacej przyjaciolce. Bardzo chcialabym jej podarowac taki prezent bo uwielbia musicale i wiem jak marzyla o zobaczeniu tego filmu,a czas mnie goni, niestety wogole nie moge zdobyc tego filmu....

Czy ktoś może mi podać link do strony ze zdjęciami do filmu
Dragon Ball, ale nie tego animowanego.

Wiem jak wygląda tylko okładka. Widziałem ją w pewnej niemieckie wypożyczalni. Może to niewiele pomoże ale sprubuje jak najdokłądniej opisać co znajduje się na frontowej okładce na oryginalnym pudełku dvd. Tło jest całe zielone, a właściwie w tle jest pokój w tym kolorze i jest na nim kobieta, która siedzi na jakimś...

więcej

Ile trzeba czekac na akceptacje np opisu ,filmu itp?

Uwielbiam oglądać amerykańskie filmy o nastolatkach studentach i młodzieży którzy robią schiza rzeczy. Super filmy takie jak seria American Pie, Roadtrip , Eurotrip, Szalona Impreza, To nie jest kolejna komedi dla kretynów :) co o tym myślicie i czy znacie jeszce jakieś fajne komedie tego typu

Znikam... [edytuj] [kasuj]
Jednogłośnie stwierdziłam że się zamknę, ale będę coś pisać na forum. Niech użytkownik ilmare (udany człowieczek do kwadratu) sie od mnie odpiepszy. Ona sama jest niemniej inteligentna jak moje posty. Nie pozdrawiam i nie czekam na nic.
Edytuj i kasuj zostawiam specjalnie dla ilmare i...

Szukam filmu którego tytuł ma cos wspolnego z makami albo cos z zapachem maków czy cos takiego. Opowiadał mi o tym kolega i bardzo sobie go chwalil. Tematyka to cos w stylu American Pie Czy cos takiego kojarzycie ????????/ :]

Szukam filmu animowanego, który ogladałam, kiedy byłam mała... Nie wiem czy czasami nie było też takiego serialu, w kazdym razie w filmie były po trzy wiewiórki (ale takie ludzkie wiewiórki, jeśli to wogóle były wiewiórki) chłopcy i dziewczęta. Lider chłopców miał czarwone ubranko i chyba czapkę bejsbolówkę. Jeden...