Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

musicie obejrzec-dolina wilkow...i piszcie recenzje do mnie

Polecie mi, jakiś dobry film, za dobry film uważam: kino ambitne, niezależne, mówiący, poruszający trudne tematy, itp. Tyle jest teraz premier, a czy jest coś interesującego, wydaje mi się, że nie. Czasem udaje mi się znaleśc recenzję dobrego filmu, gdy już taką z wielkim trudem znajdę, okazuje się, że jest to film,...

więcej

Szukam filmu a nie pamietam tytulu.
Chlopak poznaje dziewczyne w barze i za pare dni znowu sie spotykaja ale ona go nie pamieta. Okazuje sie ze chyba cierpi na jakas chorobe i po nocy nie pamieta wydarzej z dnia poprzedniego.
Pozdrawiam

Wystarczy przeczytać wasze komentarze, dotyczące plebiscytu na najlepszy horror wszech czasów, żeby dowiedzieć się ilu z was horrory zamiast przestraszyć, zwyczajnie rozśmieszyły. A jest to po prostu spowodowane tym, że wielu z nas nie wie, co to jest horror!
Zasadniczą cechą horroru jako gatunku filmowego jest...

...ambitny, gdyż walczący w imię czegoś, rozdarty, rozdwojony w sobie lub ukrywający prawdziwą osobowość. jakieś sugestie? :-)

Nie widzialem go tylko czytalem opis kiedys ,chicalbym go obejrzec ale zapomnialem tytulu . KOles jest rozwiedziony ale ma syna ,jego Zona ma nowego faceta . Syn bardzo lubi opowiadac niestworzone historie a wkoncu zaczyna opowiadac ojcu historie o ciemnej stronie ojczyma , On nie chce mu wierzyc napoczatku ale...

Znacie słynnego elektryka od wysokich napięć co jak saper raz się myli. Podoba wam sie ten jego wywiad. Bo dla mnie jest super. Prosto bez cenzury wypowiedział sie co myali o Polsce. A wam? Podobał się?

czy znacie film, w którym młody chłopak wraca z wojny i nie może o niej zapomnieć. wraca do rodzinnego domu i tam wścieka się na ojca, że ten go zmusił do pójścia na nia.kończy się tak, że synek przykłada tatusiowi pistolet (strzelbe?) do glowy i grozi mu, że go zastrzeli, ale w koncu tego nie robi, wychodzi i...

czarna komedia,starsza już,o 2 młodych gościach ktuży imprezują i bawioł sie na plaży ale cały czas jest z nimi trup , chyba ich nauczyciela ,czy jakiegoś rerzysera jakoś tak . Dzieki

chciałabym zanć wasze zdanie na jeden temat !!! jaka jest według was najlepsza bjka bądź film dla dzeci (i dorosłych również :) ) Moje typy:
"Mulan"
"Epoka lodowcowa"
"Król Lew"
"Muminki"