Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

wpisujcie tu nasze poskie filmy które są naprawde godne oglądnięcia ale o których niestety już dawno zapomnieliśmy

Czy zdarzyło Wam się kiedyś, że po obejrzeniu filmu byliście totalnie "ssssssfazowani"...? Może mieliście jeszcze jakieś inne, niezwykłe 'po-filmowe' odczucia... ? Ja osobiście Wam powiem, że po oglądnięciu "Requiem for a dream" przez kilka dni nie mogłam dojść do siebie. Może dla Was nie był to tak bardzo emocjonalny...

więcej

użytkownik usunięty

Od dawna wiadomo, że w polskich filmach nic się nie dzieje, tylko papierosy palą...

Witam! Chciałem prosić o podanie wszystkich znanych Wam tytułów filmów, gdzie przedstawiony jest temat zakupów - (konkretnie chodzi o zakupy w halach targowych, domach towarowych, pasażach). Chciałem wzbogacić prezetację multimedialną nt. Architektury handlowej w XIX i XXw. jakimś ciekawym fragmentem filmowym, ale poki...

więcej

Proszę o wpisywanie ciekawych cytatów z filmów.Nie tylko śmiesznych...

POszukuje filmów Cruel Sea z 1953/okrutne morze/ i Raise the Titanic
Czy ktoś ma i może odstąpić
Piotr

Witam Was, wierni słuchacze.
Jakie wybrać kino grozy??
Klasyczne.Sprawdzone, posiadające powalająącyy klimat!!

Czy też filmy spod bandery:
**Krutki poradnik dla aktora kina grozy naszych czasów.
"jak straszyć."
1)W momęcie zagrożenia rób:
a.rzeczy całkowicie bez sensu.
b.panikuj tak strasznie ze sam...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

tego klimatu nie ma nigdzie Burton to tylko potrafi...........pozdrawiam zwolenników takiego kina

Szukam tytułu filmu !!! W którym główna bohaterka miała niebieskie włosy. Akcja filmu rozgrywa się w przyszłości. Pomóżcie jak coś wiecie !!!!!!!!!!!