Długo zastanawiałam się, co napisać o tym filmie, jaki "wydać wyrok " dotyczący jego oceny. I swe zdanie zmieniałam z każdą minutą trwania filmu. Początek- niezły, w każdym razie od razu nie odrzucający go. Kolejne minuty i tak właściwie do połowy filmu- stwierdzam ,że film jest płytki z równie płytkimi dialogami....
więcejDwóm chłopco nie chce się uczyć wiec jeden zaczyna trenowac boks, a drugi wstepuje do yakuzy. Obaj szybko koncza swoje kariery i wracaja do dawnego zycia tzn jezdza rowerem po lacu szkolnym ( tak sie konczy film o ile pamietam)
Moja mama jest ostatnimi czasy poważnie wkręciła się w kino bolywoodzkie i męczy mnie żebym skołował jej jakieś filmy, a że dobre ze mnie dziecie - żal mi serce ściska i chciałbym zadośćuczynić prośbie mej rodzicielki. Jak ktoś ma i jest w stanie poratować (mam tu na myśli rzecz to jasna jakąś wymiankę) - to uniżenie...
więcejPodajcie mi nazwę filmu, kiedyś leciał w telewizji. Film wyprany z uczuć, o takim chłopaku najlepszym uczniu w szkole, który proponuje jakiejś dziewczynie nauke no i oni w sobie sie niby zakochuja, pozniej ida do łozka (maja ok. 15, 16 lat) no i dziewczyna zachodzi w ciaze) ... POMOCY!!
Mam coraz to większe wątpliwość co do tego choć czasem jest jakiś przełom ...Filmy jednak zawsze pozostaną oryginalne pewnie stąd ta nasza pasja i nimi zainteresowanie ..
witam chciał bym się was wypytać jekie horrory lubicie a jakie wam sie niepodobają możecie też również napisać o innych ciekawych filmach.....
hej:)mam pytanko,czy ogladal ktos film w ktorym kobieta i mezczyzna(para) po klotni zrywaja i w noc po zerwaniu zamieniaja sie cialami.cos w stylu zakrecony piatek.....bylabym wdzieczna za tytul tego filmu.ogladalam go kiedys i chcialabym jeszzce raz zobaczyc,bo jest dos smieszny;)z gory dziekuje i pozdrawiam