Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy ktoś widzial może ten film? Jeśli tak to proszę o wytłumaczenie mi końcówki, bo sam już nie wiem czy ten chłopaczek był tym Shonem czy nie... Jeśli nie był, to skąd miał tą całą wiedze? Film ogólnie dziwny, dziwnie skęcony, dziwna muzyka itp... Ale zapowiadał się ciekawie, bo poruszył ciekawy temat reinkarnacji....

więcej

Proszę Was o pomoc mam film z rozszerzeniem XviD-HLS, i mimo że obraz jest super to nie mogę go obejrzeć z powodu irytującego przerywania dźwięku. Mam gorącą prośbę jeśki ktoś wie jak mógłbym rozwiązać ten problem to bardzo proszę o pomoc. Serdecznie pozdrawiam Paweł!

możecie mi polecić jakieś filmy zaliczajace się do gatunków powyżej??
Zaznaczam, że nie chodzi mi o horrory (ewentualnie może być połączenie horror thriller itp.)
Chodzi mi o filmy które mają w sobie jakąś zagadkę, tajemnicę, którą trzeba rozwikłać.
Mile widziane wstawki psychologiczne dla podkręcenia klimatu :))
I...

więcej

prośba moja nie jest bynajmniej szaleńcza - czy ktoś wie gdzie mogę znależć jakieś teksty o filmie kubricka lśnienie? a konkretnie o szaleństwie w tym filmie choć nie konicznie. może któryś z numerów Kwartalnika Filmowego? za wszystkie posty będę szaleńczo wdzięczna:)

prośba moja nie jest bynajmniej szaleńcza - czy ktoś wie gdzie mogę znależć jakieś teksty o filmie kubricka lśnienie? a konkretnie o szaleństwie w tym filmie choć nie konicznie. może któryś z numerów Kwartalnika Filmowego? za wszystkie posty będę szaleńczo wdzięczna:)

Czy ktos zna nazwę programu pocztowego z którego korzystał Scoot....! Jeżeli tak to bardzo prosze o podoanie nazwy...!

Jakie znacie najlepsze(waszym zdaniem)seriale, oczywiscie równierz najbardziej udane.

mógł mi ktoś podpowiedzieć skąd pochodzą cytaty

"-What we do in life, echoes in eternity"
- "Sometimes I do what I want to do. For the most of the time I do what I have to."

podobno proste :D "Bardzo kasowy film... Główna rola aktora o inicjałach RC"

Jestem pewna że oglądałam znane mi skądś te słowa, ale...

więcej

witam. pamięta ktoś tytuł filmu z forestem, gdzie zostaje on porwany przez terorystów ira i przetrzymywany w drewnianej komórce z jutowym workiem na głowie, zżywa się z terorystą, który ostatecznie niestety musi go zabić a ten dręczony sumieniem postanawia odnaleźć kobiete whitakera, nawiązują romans, który kończy się...

więcej

Mam do was pytanko jakie filmy najbardziej lubicie ogladac bo ja kocham horrory a wy?!?!?1