Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy nie uważacie, że często zdarza się tak, że kolejne części zwykle dobrych filmów są coraz gorsze, a czasami wręcz kompletnie niepotrzebne (np the ring 2)?? Albo, że planowanie którejś z kolei części filmu na 4-5 lat do przodu to przegięcie?? (patrz Shrek). Osobiście chyba nie spotkałam się z filmem, którego 2 część...

więcej

ej! weryfikatorzy!!! JA tu wazne dane dodaje!! sprawdzcie sobie: Spisani na straty, Tristan i Izolda, Ocean strachu, Szeregowiec Dolot i inne!!!!!!!!!

J.w.-prosze o tytuly filmow, gdzie jest ciekawie ujety motyw podrozy. Jak na razie to z tych ciekawszych przychodza mi do glowy 3: "prosta historia", LOTR i "300 mil do nieba". Co jeszcze? Pomozcie!

Musiałam to napisać! Zrealizuje go Jerry Bruckheimer, można się spodziewać naprawdę rewelacyjnego kina akcji! "Prince of Persia" rulezzzzzzzz ;) Pozdrawiam wszystkich serdecznie, a w szczególności fanów tej fenomenalnej gry!!! :P Kaileena

Wpisujcie tu tytuły filmów z najlepszą muzyką. Nie róbcie podziałow - mile widziany zarówno "Amadeusz" , jak i "Jarhead". Wszystkim z góry serdecznie dziękuję

Odwiedzajcie moja strone i wpisujcie sie na Blogu. Zapraszam!!!!
Pozdrawiam Brogan

Uśmiałem się przy tym jak nie wiem co.Najlepszy w tym filmie jest Scrat.

Dziewczynę wrzucono w pojemnik pełen brudnych igieł i nic jej nie ma??????

Jak wszystkim wiadomo matka utopiła dziecko w studni. Dziecko było najprawdopodobniej adoptowane, kiedy trafiło do szpitala psychiatrycznego?, kiedy było przetrzymywane w stajni przez ojca? Jak to poukładać bo trochę można się zgubić...

azjatyckiego filmu, który szedł niedawno w kinach o męzczyźnie który szukał żony przez casting.