Myślę, że każdy się zgodzi, że zarówno Piła I jak i Piła II były filmami równie dobrymi. Oprócz poprawnej zaledwie gry aktorskiej i małej liczby efektów muzycznych, można ze spokojem stwierdzić, iż zachwycają spójnością i innością. Jedna z nielicznych serii, gdzie pierwsza i druga część stoją na równi.
P.S. Jak...
Poszukuję filmów wpisanych do klasyki kina światowego.Ostatnio staram się znaleźć film "Mężczyźni wolą blondynki" z Marlin Monroe.Jeśli ktoś mże mi pomóc to proszę niech się odezwie:)
w stylu gdzie chlopak i dziewczyna na poczatku sie nie lubia a potem sie w sobie zakochuja albo ze on widzi w nie tylko kolezanke ale potem wszystko sie dobrze konczy. Licze na wasza pomoc :]
co bylibyscie sklonni zrobic za wszelka cene??...oddalibyscie zycie za marzenia?? mi nie starczyloby odwagi
Dlaczego jesty tak duzo zaproszen do kina od waszego portalu w warszawie a w 3miescie sporadycznie. Nie zebym sie czepial bo i te sporadyczne sa bardzo fajne ale wiecie zawsze jest jakies ale....
Pozdrawiam
Hej, poszukje jakis naparwde superowych komedi romantycznnych najlepiej z jakimis przystojniaczakami !!! (plosieee) pomożcie :*:*:*
No, kochani, nerwy mi puściły, więc trochę się powściekam! Niemal za każdym razem, kiedy upatrzę sobie film i chcę go kupić na DVD - klapa, nie ma go. Jakie to filmy? Proszę bardzo - bywa, że klasyka kina - Tarkowski (Stalker, Ofiarowanie), Fellini, ostatnio szukałam Herzoga (Szklane serce), albo takie, które...