Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

ludzie bilet do kina kosztuje 15 a plytka z filmem 1,5 zl jak latwo policzyc za jeden bilet mozna miec 10 filmow i to same nowosci jak atak klonow spiderman itd.

Mam prośbe do adminów Filmweb-a... Otóż proszę was o zablokowanie bannera z home.pl (ten z bałwankiem). Kiedy on wyskakuje w oknie to strasznie obciąża mi neta i co chwile trzeba go wyłączać...
Bardzo was o to proszę.
Jeżeli ktoś zgadza się ze mną proszę się podpisać.. ;]

akcja dzieje sie chyba w jakims zajezdzie w stanach. nad krajem przechodzi wielka ulewa i wszyscy znajdujacy sie w poblizu trafiaja do tego zajazdu. tam rozpoczyna sie krwawa jatka. mordowani sa wszyscy po kolei. niektorzy gina w dziwnych okolicznosciach.. udaje sie chyba przetrwac jakiemus chlopczykowi... mozecie mi...

więcej

film made in ameryka poludniowa (choc glowy nie dam sobie sciac) o dzieciakach zyjacych na ulicy... cpaja pija zakochuja sie i takie tam bzdety:] gl bohaterka jest mala dziewczynka ktora na koniec umiera bo sie zacpala klejem hmm wazne ze w sylwestra umarla... moze ktos zna bede dzwieczna:) ps lecial w tv bo tam go...

Jak myslicie, jakie sequele filmow z ostatnich 15/25-ciu lat doczekaja sie za jakis czas swoich sequeli? Chodzi mi i o wasze przeczucia i o te filmy, ktore obejrzelibyscie z checia 'jeszcze raz ale inaczej' :).

Osobisci jestem ciekaw, czy ktos sie porwie na stara trylogie Star Wars i mam przeczucia, ze jeszcze...

Po obejzeniu najnowszego odcinku serialu 2x11 doszedlem do wniosku ze ten serial (sci-fi) jest idealnym prezentem dla mojego ojca :] aczkolwiek w filmwebie nie ma w pasarzu dvd do kupienia, wiec zakladam ze nikt sie nie podjal zrobienia polskiej wersji. Czy sa jakies plany wzw z tym czy jestem zmuszony do innego...

Czy widział ktos ten film kiedyś. Chodziło w Nim o to że ktoś ukrył w 4 mostach po 1 milionie dolarów i grupa ludzi szukała ich. Oczywis cie ścigali sie kto pierwszy. Jakies 10 lat temu wiem że miałem go na kasecie wideo i oglądałem go 14 razy. Ale kasety juz nie ma a i mam coraz wieksze watpliwości czy go kiedykolwiek...

więcej

Witam

Mam pewien problem. Czy ma ktos z Was moze na kasecie jakiesodcinki "lokatorow"? Chodzi mi dokladnie o odcinek 61 (jacek przebiera sie za kobiete). Tytul odcinka chyba jest "ścigany". Moze ktos z was przypadkiem nagral i ma na kasecie VHS? Albo wie skad sciaganac? Pomozcie to naprawde wazne. Odcinek lecial 11...

więcej

Hejka! Jakiś czas temu oglądałam na polsacie film. Opowiadał on o jakiejś dziewczynie, która zaszła w ciąże z jakimś dupkiem (z którym wcześniej była) i potem zakochała się w swoim przyjacielu, ale on był gejem i nie chciał jej. Końcowo związała się z jakimś policjantem. Jeżeli ktoś wie, jakie to mógłby być film, to...

więcej

Lubie Scrappiego i koniec . oglądam Cartoon network ,ale powinni włączyć oprócz Scoobiego Scrapiego